![]() |
Cytat:
Skąd się biorą komputery? . Kliknij na "Właściwości" swojej nagrywarki w Eksploratorze Windows i otwórz zakładkę "Nagrywanie". Tam znajdziesz. . Coś mi się wydaje, że czeka Cię jeszcze wiele reinstalacji systemu. . pzdrwm |
Stawiam system od nowa a swoją drogą to jak wyłącza się obsługę nagrywania pod xp?
Dwa tygodnie temu zainstalowałen antywirusa i neostradę wyłącenie tych programów ani odinstalowanie nie pomogło |
Cytat:
2. Wyłącz obsługę nagrywania systemu Windows XP (jeśli taki używasz). 3. Uruchom Nero Info Tool i poklikaj, może coś ciekawego znajdziesz. . pzdrwm |
Ultra dma tryb2 jest na obu kanałach
|
Cytat:
|
Zrobie gosta z czasu kiedy było dobrze i będe powoli instalował nowe aplikacje spróbuje namierzyć tą która robi bajzel w systemie.
|
Ultra dma tryb2
|
Ultra DMA... jest ???
|
Aspi jest aktualne aproblem pojawił się jakieś dwa tygodnie temu wcześniej było ok
|
Sugeruje uzyc przycisku Szukaj oraz slow DMA i ASPI
|
Spowolnienie zapisu pod nero
Witam wszystkich oto mój mały problem
Od jakiegoś czasu mam problem z wypalaniem płyt dvd pod nero.Pokazuje zapis z prędkością x8 a w rzeczywistości jest o wiele wolniej .Do niedawna wypalenie zajmowało około 9 min obecnie 22 min.Płytki te same verbatium+ x8 nero wersja 6.6.0.18 Procek Atlom 2500+. Proszę o sugestie. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:08. |