![]() |
Odzyskanie filmu z plyty cd-r
Witam
Mam takie problem a na nagrywaniu plyt to sie zbytnio nie znam:) Nagrywalem kiedys nero 5.5.10 film wiem ze sesja nie jest zamknieta zostalo 2Mb miejsca (plyta Philipsa).Problem w tym ze windows nie widzi plyty w napedzie.Jak otwieram plyte w nero to film niby na niej jest.Przy probie zamkniecia sesji pokazuje jakis komunikat fixed error. Czy da sie jakos odzyskac film z tej plyty? Prosze o pomoc |
Poszukaj programu "BadCopy Pro" lub "CDRoller" najlepiej w jak najnowszej wersji. Niestety są to programy komercyjne. I bez (aktywacji, rejestracji) szkoda czasu na zabawę.
|
CDRdiagnostic, w starej wersji darmowy i AFAIR jest w dziale download na CDRinfo. :spoko:
|
odzyskiwałem dzisiaj film który nie dawał się w normalny sposób skopiować (błądy crc), CdRoller uległ, BadCopyPro poradził sobie.
|
A czy mozesz wyslac mi ten program albo podac linka ?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 3
1.67, AFAIR darmowa, ale sprawdź sam, bo mój sys już ledwo zipie, a jestem z nim związany emocjonalnie. :mruga:
|
Cytat:
http://img475.imageshack.us/my.php?image=a13sn.jpg inna ver |
No to muszę głębiej poszperać, bo gdzieś na pewno mam wersję free. :taktak:
Cierpliwości, bo dzisiaj to już pewnie nie będzie. :glaszcze: |
Cytat:
thx in advance. |
Ilość załączników: 2
Na dysku na pewno nie mam, również w przepastnych mych archiwach na CD/DVD. :nie:
Puściłem maila do kolegi, od którego go dostałem, w nim cała nadzieja. :) Edit: Oprócz kolegów są jeszcze google, może pójdzie wersja 1.5.3, 30dniowa: |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:27. |