![]() |
Cytat:
|
tak są te porty wolne czy donich mam podłaczyć to rozicięte kableki ?? nieługo spradzwe bo teraz nei moge kompa wylączyć
|
Cytat:
na mobo masz gniazda JUSB1 i JUSB2, do ktorych podpinasz dwa sledzie z portami USB kazdy po 2 porty, tak wiec jezeli na back panelu plyty masz 4 porty wbudowane + 4 porty na sledziach, to nie podepniesz juz ani jednego portu chyba, ze jest mozliwosc wykorzystania gniazda JUSB1 lub JUSB2 do podpiecia dodatkowych portow |
Cytat:
|
wziełem obstrukcje insługi>znalazłęm takie cos jak USB 2.0 Connectors>otworzyłęm piecyk>znalazłem tylko dwa kableki które maja rozcięte końcówki>niebyło gdzei podpiąć>koniec przekazu>KT6 Delta VIA KT600 Chipset BAsed
|
kupujesz przedłużacz usb :) i ciagniesz kabel do przodu
|
tak, bez manuala sie raczej nie obejdzie
prawdopodobnie bedziesz musial odpowiednia zworke przestawic na plycie glownej, o ile dobrze pamietam |
Uruchamiasz mózg.. > Szukasz tych USB > Bierzesz do rąk instrukcje, którą dołączył producent > Dedukujesz > Podpinasz > Dedukujesz > Odpalasz
Fine, powodzenia |
Front Usb
jak uruchomić przednie a raczej boczne wejścia USB wiecie moze zależy na nich bo niechce ciągle do tyłu siegać ??
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:49. |