![]() |
Nazwa pliku z napisami musi być taka sama jak w divx (plik.txt, plik.avi) sprawdź fps filmu i taki sam ustaw przy napisach.
|
Troszke niezrozumiala jest twoja wypowiedz. Napisz konkretnie jaki posiadasz model dvd stacjonarnego. W wiekszosci przypadkow wystarczy nagrac na plyte plik z filmem + plik z napisami. Pamietac trzeba tylko o jednej zasadzie: oba pliki powinny miec ta sama nazwe.
|
nienienie tam jest zbyt skomplikowanie all opisane mi potrzeba poprostu dodapisy do filmu sciagnietego z neta i do tego mam napisy i mysle ze da sie to zrobic programem "Subtitle Workshop"
tam poprostu odpalam napisy potem film i w oknie programu tam leci film z napisami ale jak to zapisac zebym mugl zgrac na plyte i sobie oblukac na DVD (z Divixami nowymi mam) NIEPOTRZEBA mi jakis wyspecjalizowanych programow do edytowania filmow dvd z kilkoma sciezkami dzwieku itp |
Jeżeli masz na myśli film DVD to zobacz np. tu: http://www.cdrinfo.pl/artykuly/subtitles/
|
Jak dodać napisy do filmu?
Jak dodać napisy do filmu? Czy da sie to zrobić ? Jeśli tak jak to zrobić (prosze o opis w poscie/gg/email)? Jakim programem (prosze o nazwe/link) ? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:02. |