![]() |
Cytat:
http://img234.imageshack.us/img234/3989/acetylen4zb.gif |
Kup se samsunga :taktak: w realu dosyć tani, lub w auchan, a jak nie musi byc nowa to komis, jak dobrze poszukasz na allegro to trafisz na samsunga za 50 zł wypala prędkością 4x albo 2x max dla DVDR || :D
|
Cytat:
|
Cytat:
KLIK :czytaj: :mruga: |
ja ludzi nie rozumiem ???
przeciez cena spawarki nie waha sie w granicach 1500-2000zł, zeby trzeba bylo szukac 'gdzie taniej' to zupelna glupota! a po drugie nagrywarke nie kupuje sie byle taniej, tylko jak juz brac to cos porzadnego, a nie pozniej martwic sie, ze plytki zle wypala podam przyklad: 4 lata temu, kupilem spawarke CD-RW Samsung SW-224B 24x10x40x za 415zł dzis kosztuje ponizej 100zł MOJA RADA POCZEKAJ 4 LATA, NAPEWNO STANIEJA |
Cytat:
:D |
bo ludzie lubia sie posmiac, patrz na posta wyzej i napisz do jakiej kwoty cie interesuje. Najtaniej proline.pl i allegro.pl
|
Cytat:
|
Tacy jesteście cwani to dlaczego jak zobaczyliscie temat postu "najtansze nagrywarki" to od razu chcieliscie zobaczyc co tu jest.
|
Cytat:
|
Może trochę poczekać i kupić na wyprzedaży w markecie
Jak już będą w koszu na kilogramy :tak!: :czar: |
|
Nie wiem, czy koszt łączenia się z Internetem, nie wyniesie więcej, niż spodziewany zysk z niższej ceny zakupu nagrywarki. :wow:
Najtaniej z pewnością będzie na stadionie dziesięciolecia, ale jak Ci to zlinkować to nie wiem :nie: |
Cytat:
|
fakt warto 5 zł to paczka papierosów.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:11. |