![]() |
Problemy z kontem na o2
Hmm ostatnio mam problem z kontem na o2.nie dosyć,że w porównaniu do moich innych kont na o2 zmieniło ono swój wyglad,to dzisiaj wogóle nie mogę na nie wejść trwaja jakieś prace,ale tylko na tym jednym koncie reszta jest ok.ktoś się spotkał z czymś takim ?
|
u mnie działa bez problemu przez cały czas :)
|
a może zbanowali Ci konto bo miałeś ich za dużo?! ;)
na moim koncie jest wszytsko ok |
u mnie też wszystko chodzi i bezproblemowo się loguję
|
Koledze też jakiś tydzień temu zablokowali i... chyba do tej pory nie ma dostępu :niepow:
|
Witam !
Cytat:
Co do wyglądu to rzadko korzystam przez www - więc nie wiem. Prawdą natomiast jest, że konto idealne nie jest - mimo swoich pewnych zalet (pojemne, brak doklejanych reklam) itd. W sumie jak się tak zastanowić jednak, to problemy z nim mam chyba jednak rzedziej niż z pozostałymi na Interii ;) Pozdrawiam ro29 |
ja dwa dni temu mialem problem z o2.
wogole nie moglem sie zalogowac na koncie i kolega mial to samo. ale teraz juz wszystko jest o.k. i u mnie i u niego! odnioslem wrazenie, ze mieli poprostu jednodniowy problemz serwerem. czy sie niemyle to... czas pokaze :) |
u mnie jest już wszystko ok,ale konto nadal wygląda inaczej niż moje pozostałe na o2.np pojawia sie pasek,że usuwam... itp.dziwne;)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:08. |