![]() |
No niestety nic nie mogę ciekawego powiedzieć o tej grze ,nawet wyrazić opini,ponieważ
nie wiem co to za gra ,i może to dziwne ale nie słyszałem o takiej ??? Ale wszystkich innych użytkowników zachęcam do komentowania tej gry!!! To może wtedy wejde w klimat 2 DAYS TO VEGAS i zrozumiem o co naprawde chodzi w tej grze. |
2 Days to Vegas
Produkcja Steel Mankeys ma być jedną z pierwszych gier nowej generacji. Tworzona ruwnocześnie na PeCety i Xbox 360 (nowa potężna konsola Microsoftu) zachwyca niespotykaną grafiką i bezprecedensowym przywiązaniem do detali. Fabuła skupia się głównie na zwolnienionym warunkowo więźniu, który w 48 godz. musi odnaleźć młodszego brata i wyciągnąć go z tarapatów. W sprawę zamieszanych jest kilka wpływowych organizacji przestępczych, które wcale nie zamierzają boharerowi ułatwić zadania.
Gre ma wyjść w bierzącym roki dokładnie nie wiem kiedy ??? ale zapowiada się naprawdę niezła gra :) jeśli ktoś chce poczytać więcej o tej grze niech zajży pod ten link: - http://www.gameranking.pl/start.gr?go=opis&id=2904 |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:39. |