Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Gry (https://forum.cdrinfo.pl/f25/)
-   -   Final Fantasy 12 (https://forum.cdrinfo.pl/f25/final-fantasy-12-a-61592/)

Kael 27.01.2006 22:46

Final Fantasy 12

Cos nikt nie zrobil takiego tematu , a kontynuacja najlepszego RPG na ps2 zbliza sie i jest tuz tuz (rok 2007 jest juz za rogiem :D) Jak wiecie juz pewnie bedzie to rewolucja . Koniec z turowymi walkami - walczyc bedziemy w czasie realnym. Co o tej rewolucji myslicie? i co myslicie o poprzednich czesciach? ja jestem fanem seri :] Najlepsza chyba jest 10 a nawet napewno :] tylko ze mam bole glowy z tego powodu ze duzo ludzi mowi mi ze po napisie THE END da sie ja jescze kontynuowac ale konczylem ta gre duzo razy i jak mi sie wyslwietla ten napis to po prostu ciagle jest i nie da sie go wylaczyc ??? zdementujcie ta plotke dla mojego swietego spokoju :cool:

REi 27.01.2006 23:08

Real time walki to nie nowosc - byly juz w FF11 a i ponoc FF12 ma byc tez na PC :P

Kael 27.01.2006 23:14

Byly w 11 ale nie az takie ;] teraz wszystko bedzie w walce zmienione poczytaj recenzje ;]

Arcadio 28.01.2006 08:55

Mi za rekomendację wystarczy fakt że robią ją goście od VS i FFT

Zafo 02.02.2006 04:12

tylko ten glowny hiro wyglada jak piepszony bishonen :P

Berion 02.02.2006 18:04

Cytat:

Napisany przez Kael
[...] Najlepsza chyba jest 10 a nawet napewno [...]

Jak świnie zaczną latać... :D DaBESTwszechEver jest FF7 (a spróbuj napisać inaczej ;) )

Cytat:

[...] tylko ze mam bole glowy z tego powodu ze duzo ludzi mowi mi ze po napisie THE END da sie ja jescze kontynuowac ale konczylem ta gre duzo razy i jak mi sie wyslwietla ten napis to po prostu ciagle jest i nie da sie go wylaczyc ??? zdementujcie ta plotke dla mojego swietego spokoju [...]
Dementuję :) Tak już ta seria ma, że nie ma Game plusa (wyjątek to syf FFX-2, w 11 nie grałem).

A na temat:]
Czekam na nowego fajnala z utęsknieniem. Pokładam też w nim spore nadzieje, ale patrząc na "wyczyny" SqareENIX mam pewne obawy (wyjątek DQ8, który mnie wchłonął).

@Arcadio
Tyle, że to już nie Sqaresoft, a Squaresyfix :)

@Zafo
Nazywajmy rzeczy po imieniu: pedał jakiś :| Mnie również to się niepodoba, ale teraz jest to zdaje się w modzie, ehh... ...

Darek_K 02.02.2006 18:54

Cytat:

ak świnie zaczną latać... DaBESTwszechEver jest FF7 (a spróbuj napisać inaczej )
Racja :] ale FFX byl calkiem fajnym Finalem :] Co do nadchodzacej 12 to za bardzo sie nia nie interesowalem. Dopiero po przeczytaniu tego tematu przyjzalem sie screenom i faktycznie glowny bohater wyglada troche jak gej anorektyk :P :) No ale japonczycy chyba tak juz maja bo Tidus z X tez nie wygladal zbyt mesko... :P Z Claudem bylo troche lepiej ale tez jakis za bardzo miesniak z niego nie byl :P Tym bardziej patrzac na film... :P
Tak czy siak pewnie bede gral w nowa czesc ff bo kazda w jaka gralem bardzo mi sie podobala... Jeszcze zeby one byly po polsku :P :] Tylko w takich chwilach zawsze jestem troszke zly ze w Polsce nie lokalizuja takich gier, zwlaszcza gier na PS2...

Pozdrawiam
Darek

Berion 02.02.2006 19:44

Cytat:

Napisany przez Darek_K
[...] Z Claudem bylo troche lepiej ale tez jakis za bardzo miesniak z niego nie byl :P Tym bardziej patrzac na film... :P [...]

Film to co innego - komercyjny twór. SE ostatnio dostało sraczki na punkcie FF7. FF-AC, FF-BC, FF-DoC... nie długo będzie "Final Fantasy - Aeris i jej rozmiar stanika" :|

Cytat:

[...] Jeszcze zeby one byly po polsku :P :] Tylko w takich chwilach zawsze jestem troszke zly ze w Polsce nie lokalizuja takich gier, zwlaszcza gier na PS2... [...]
Wiesz... jakby Ci to powiedzieć... ... No oficjalnie nie ^^, ALE... ...

Z FFX byłby duży problem, a to ze względu na LZSS compression. ICO jest łatwe to przetłumaczenia.

Arcadio 02.02.2006 20:31

Cytat:

Tyle, że to już nie Sqaresoft, a Squaresyfix
Ale ludzie ci sami.
Liczę na ten tytuł. Skoro nie będzie Vagrant Story 2 to może FF12 będzie chociaż jakąś namiastką

Bohater faktycznie pedałkowaty ale taki już "urok" jRPG
Za to główna bohaterka to niezła d... - podobna do Yuny

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:26.