![]() |
Final Fantasy 12
Cos nikt nie zrobil takiego tematu , a kontynuacja najlepszego RPG na ps2 zbliza sie i jest tuz tuz (rok 2007 jest juz za rogiem :D) Jak wiecie juz pewnie bedzie to rewolucja . Koniec z turowymi walkami - walczyc bedziemy w czasie realnym. Co o tej rewolucji myslicie? i co myslicie o poprzednich czesciach? ja jestem fanem seri :] Najlepsza chyba jest 10 a nawet napewno :] tylko ze mam bole glowy z tego powodu ze duzo ludzi mowi mi ze po napisie THE END da sie ja jescze kontynuowac ale konczylem ta gre duzo razy i jak mi sie wyslwietla ten napis to po prostu ciagle jest i nie da sie go wylaczyc ??? zdementujcie ta plotke dla mojego swietego spokoju :cool:
|
Real time walki to nie nowosc - byly juz w FF11 a i ponoc FF12 ma byc tez na PC :P
|
Byly w 11 ale nie az takie ;] teraz wszystko bedzie w walce zmienione poczytaj recenzje ;]
|
Mi za rekomendację wystarczy fakt że robią ją goście od VS i FFT
|
tylko ten glowny hiro wyglada jak piepszony bishonen :P
|
Cytat:
Cytat:
A na temat:] Czekam na nowego fajnala z utęsknieniem. Pokładam też w nim spore nadzieje, ale patrząc na "wyczyny" SqareENIX mam pewne obawy (wyjątek DQ8, który mnie wchłonął). @Arcadio Tyle, że to już nie Sqaresoft, a Squaresyfix :) @Zafo Nazywajmy rzeczy po imieniu: pedał jakiś :| Mnie również to się niepodoba, ale teraz jest to zdaje się w modzie, ehh... ... |
Cytat:
Tak czy siak pewnie bede gral w nowa czesc ff bo kazda w jaka gralem bardzo mi sie podobala... Jeszcze zeby one byly po polsku :P :] Tylko w takich chwilach zawsze jestem troszke zly ze w Polsce nie lokalizuja takich gier, zwlaszcza gier na PS2... Pozdrawiam Darek |
Cytat:
Cytat:
Z FFX byłby duży problem, a to ze względu na LZSS compression. ICO jest łatwe to przetłumaczenia. |
Cytat:
Liczę na ten tytuł. Skoro nie będzie Vagrant Story 2 to może FF12 będzie chociaż jakąś namiastką Bohater faktycznie pedałkowaty ale taki już "urok" jRPG Za to główna bohaterka to niezła d... - podobna do Yuny |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:26. |