![]() |
ale po co w winampie masz w dziale download pare darmowych i szybszych progsow np CDex 1.30 beta - a winampie musisz miec po pierwsze plugin i go aktywowac tzn albo podswietlic albo dac start nie pamietam jak to bylo ale na pewno niektore trzeba bylo tylko zaznaczyc w preferencjach i wtedy zamiast odsluchiwania nastepowalo konwertowanie
|
Mowa caly czas jest o Mp3, a mi kiedys ucieło Wav. .... Co prawda zrzucałem na płyte 650 a danych bylo 700 (tzn robilem plytke Audio CD), bo na pasku NERO bylo pokazane, ze mam jeszcze miejsca, ale tez niektore piosenki mi scielo. A nagranych mam 70 min (przynajmniej Wg odtwarzacza w wieży).
Czym to jest spowodowane? P.S. Jak się dekoduje mp3=>Wav w Winampie? |
Cytat:
albo uzywaj do nagrywania audio Feurio. Tam przy dekodowaniu bedziesz mial komunikat, ze ramka jest walnieta, ale Feurio z reguly b.dobrze sobie z tym radzi ( zreszta mozna zawsze plik odsluchac. Co nie znaczy, ze dekodowanie winamptem jest zle, sam czesto to robie przy pojedynczych plikach ,jak lenistwo przewazy i nie chce mi sie nacisnac ikone Feurio |
Wielkie dzięki!!!
Wielkie dzięki!!!
Na was zawsze można liczyć! :-) |
jak wyzej ale dodatkowo moge powiedziec ze mimo wszystko nero sobie radzi ale po ponownym przekonwertowaniu mp3 na .... mp3 i wtedy wypala sie ok
oczywiscie nie ma sensu robic tego w nero bo ma dosc wolny kodek jest kilka lepszych i darmowych |
Niektore MP3 maja uwalona ostatnia ramke (frame). Winamp sobie radzi, ale NERO, jak widac, nie. Dekoduj Winampem do wavow, a pozniej je wypal. Tych uwalonych ramek nie da sie, niestety, naprawic :-(
|
Też się spodkałem z tym problemem, niechciało mi się kombinować w nero. Zacząłem poprostu zamieniać mp3 na wavy przed nagraniem płytki audio (np. winampem trwa to ok 1-2 min.). Tak samo wyciszał mi niekture mp3 easy cd creator, więc to raczej wina mp3 niż programu. [IMG="http://members.fortunecity.com/initzero/pages/smiles/happya/flamingdevil.gif"] Pozdrawiam wszystkich [IMG="http://members.fortunecity.com/initzero/pages/smiles/happya/flamingdevil.gif"] |
Dlaczego w nero ucina mi niektóre mp3??
Podczas nagrywania plyty audio z plików mp3, niektóre utwory zostaja uciete. Jaka jest tego przyczyna i czy wam tez sie to zdarza?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:05. |