![]() |
anicol: W sumie to masz racje :) tylko że ja ten temat zacząłem w niedziele :P można się było pobawić :P
|
@Daniu, co się tak uparłeś na tę rw. Kup zwykłą cd-r i wypal :) 1zeta to chyba nie jest dużo na płytke, a przynajmniej konsola ją odczyta (mam nadzieje) :D
|
Cytat:
@mgit :) dorzucę jeszcze Vacos, XDisc, Memorex, Speed. |
Cytat:
poprostu nie jest tak dobry jak Verbatim :taktak: do Hawka to można porównać Omege, lub Datex || |
Oto log z Testu
General Information Drive: HL-DT-STDVDRAM GSA-4167B Firmware: DL13 Dysk: Data CD Selected speed: 10 X C1 errors Maksimum: 0 Średnio: 0.00 Total: 0 C2 errors Maksimum: 0 Średnio: 0.00 Total: 0 Jitter: n/a Scanning Statistics Elapsed time: 5:47 Number of samples: 1953 Average scanning interval: 1.00 sec Glitches removed: 0 |
Cytat:
Cytat:
W moim "rankingu" to druga po Verbie firma, która produkuje porządne "koła". |
Cytat:
|
Ok sie wyedytuje ale co do nero to konkretnie mam zrobić test czego napisz dokładenie
|
Cytat:
PS: Wyedytuj posty, tak aby nie było dwóch pod rząd. Masz na to tylko dwie godziny, potem niestety znika ten banerek. PPS: Skoro wcześniej PSX nie widział -R wnioskuję, że jest delikatnie mówiąc w nienajlepszej formie. |
a jak to sprawdzić :> ?? Sorrka początkujący jestem :)
|
Cytat:
To też może być tego wina. Sprawdź C1/C2 i sam zobaczysz... |
TDK to nie jest znów taka niska jakość nie przesadzajmy
|
Cytat:
... Cytat:
|
Fakt Alcohol nie odmawia ale niechce nagrać niższą niż x10 tej nieszczęsnej CD-RW apropos Ta płyta to jest CD-RW x4 x8 x10
|
No i o to chodziło :)
Ad.2) Mnie się wydaje, że jednak: - albo kalibracja nic Ci nie dała (za mało). - albo RW już dużo przeszedł. - albo jest bardzo niskiej jaskości. - albo za dużo C1 dla PSXa na RW Ja to tak widzę... |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:25. |