![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Skoro jesteś aż tak wybredny to czekaj mnie już satysfakcjonuje sam fakt że nareszcie Emulacja PS2 idzie do przodu |
Cytat:
Cytat:
BTW: Osobiście nawet byłbym zadowolony gdyby pojawił się w końcu porządny emu (ofkoz sprzęt też trzeba będzie zmienić, 3GHz? Heh... nadal mało). Nie musiałbym wypalać tylu płyt z róznymi "wynalazkami"... @kukis2003 Jakby Ci to powiedzieć... ... @demek Jestes pewien, że tylko jedną? ;) |
chetnie bym zagral w jedna gre z x'a ale nie bede kupowal konsoli po to, no ale jak nie ma to trudno
|
to kup x-boxa
|
Ja tutaj mówie o Xbox'ie a wy mi kurde z PS2 wyskakujecie :/ Chce odaplic tylko Forza'e :P
|
Poczytajcie troche a dopiero potem zabieracjie głos www.ps2emu.ir.pl to jest moja strona którą cały czas prowadze :]
|
Cytat:
Natomiast dobra wiadomosć to taka, że projekt ciągle się rozwija. @pringles Sprawdź :) A czy PCSX2 wspiera 64bit-owe procesory? @ed hunter Podobnie jak na moim PIV 2.4 i... uwaga, uwaga: GF MX440 ^_^ |
A na Atglonie 3000 + 64 bit, 2 GB RAM, RADEON X600 PRO, wejdzie?
|
Cytat:
|
Nie gadajcie bo PCSX2 0.9b Ma wyjść i odpalać bardziej komercyjne tytuły programiści się przyłożyli do pracy nad owym emulatorem PS2
|
No niestety (a może i stety?) dobrych emu platform 128bit-owych nie ma. Upłynie jeszcze dużo wody w Wiśle nim jakość emulacji ścignie choćby DC...
|
@kukis2003, DZIAŁAJĄCEGO emulatora XboX'a NIE, (na pewnoe nie tak działającego jak PCSX2).
|
Emulator Xbox
Witam!!!
Mam bardzo powazny problem. Zna ktos moze w jaki sposob odpalic grę z Xbox'a przez emulator, np. Cxbx, Xeon??? Najbardziej mnie interesuje jak zemulować grę Forza Motorsport bo bardzo mi sie ona spodobala u qmpla na "X" i probuje ja odpalic na kompie :) Gra jest wypasiona. Prosze o pomoc jak odpalic gierke przez emulator. A moze ktos ma inne emulatory. PROSZE BARDZO O POMOC!!! :) Dla tego który mi pomoże przewidziana nagroda :D |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:50. |