![]() |
Film Divx Na Dvd Z Polskimi Napisamo
Juz mi nerwy puszczają .
Jak zrobic najlepiej to Chce przerobic divx na dvd i zeby były napisy jak to najlepiej i najszybciej zrobic . Bo chce zeby to na stacjonarnym dvd chodziło Pomocy |
Zaglądnij do działu DVD, tam jest pełno odpowiedzi na twoje nerwy ;) jak chcesz na szybko coś oglądnąć to DivxToDVD jest dobry (napisy muszą być w formacie *.srt żebyś mógł zobaczyć je na stacjonarce). Powodzenia
|
Oki juz zrobiłem to divx to dvd tylko jak te napisy zrobic prosze wytłumacz mi to dokładnie bo jestem poczatkujacy i za bardzo nie rozumiem jak te napisy zrobic
|
napisy z *.txt można przerobić programem SubEdit-Player
|
A potem jak to zrobic zeby szlo wrzucic tam gdzie jest przekonwertowany film na dvd czy to czeba jakos polączyc odpiszcie
|
Cytat:
Często używałem tego programu i byłem zadowolony. Jego zaletą jest to, że szybko konwertuje materiał filmowy. Teraz nie potrzebuję nic przerabiać, bo zakupiłem odtwarzacz DVD z DivX firmy Manta Emperor III. Polecam. |
Cytat:
|
no
|
twoje no jest bardzo wymowne ||
jak nie dodałeś to dodaj |
Mam dodac przerobione napisy przerabiałem SubEdit-Playe do tego folderu gdzie mam przerobiony film i nagrac i będzie szło ??????????????/odpiszcie szybko bo ide spac
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Juz nie jeden film zrobilem tylko ze niemaiałem do czynienia z napisami .A jak niewiesz to sie nie udzielaj
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:35. |