Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne CD (https://forum.cdrinfo.pl/f2/)
-   -   O ob. c0rdat -cie (https://forum.cdrinfo.pl/f2/o-ob-c0rdat-cie-6179/)

BLUEMAN 17.02.2002 04:02

O ob. c0rdat -cie

Sorry, ale po przejrzeniu wpisow tegoz obywatela, dotyczacych m.in. piractwa, oraz po az bijacym od niego braku checi pomocy komukolwiek, stwierdzam ze albo ow osobnik ma problemy z jaznia, albo po prostu jest zadufanym w sobie dupkiem..............I proponuje zeby nie robil z siebie takiego przemadrzalca, bo niech nie zapomina ze on tez moze kiedys oczekiwac pomocy w jakims temacie(niekoniecznie nagrywarek), a kilka z jego wypowiedzi wskazyje na fakt iz nie zawsze wypowiada sie na temat w ktorym sie orintuje....

Zetoxa 17.02.2002 06:55

Odwal sie koleś od cOrdata, jak będziesz miałjego staż to pogadamy.

bgn 17.02.2002 07:55

Do Blueman. A moze nie za bardzo mozesz zrozumiec co
cOrdat pisze????????. No to nie czytaj jego postow i po klopocie ( twoim), skup sie na postach typu "wlaczylem komputer z teac 516 i nie nagrywana.A ja wlaczylem i nagrywa"

Weron 17.02.2002 08:50

A wiesz Blueman, ze jest demokracja?
Pewnie nie.
A co do c0rdata to chociaz nie zabieralem glosu w tamtej dyskusji to uwazam, ze mial racje z tym, ze wiadomo jak jest w Polsce kiepska sytuacja finansowa...
A ty tak wpadasz sobie na forum jako anonim i stwarzasz problemy. Ogolnie to kazdy powinien cie olac.
Jak sie o cos spytalem c0rdata to mi odpowiedzial wiec chyba jednak pomaga( moze tobie nie pomogl i sie czepiasz?)
A moze spadla ci sprzedaz plyt?
Co?
Jestes zapewne jednym z tych cwaniaczkow co zabezpieczaja plyty przed kolegami.
A twoje posty sa w stylu "jak zabezpieczyc avi przed skopiowaniem na twardziela?"
Tacy to mnie dopiero wkurzaja.
Powiem krotko Odbij.

jacoob 17.02.2002 11:20

popieram przedmuwców

jacoob 17.02.2002 11:26

przedmówców sorry ale byk

Majonez 17.02.2002 23:57

i ja tez sie dopisze
blueman mykaj z stad
a skoro tak nie lubisz cOrdata to takze powinienes najechac na
bgn
werona
zetoxa
majoneza heh czyli mnie i wielu innych ktorych teraz przepraszam ze nie ich nie wymienilem a teraz ode mnie kto olewa takich zrypow jak blueman niech napisze pos spodem post ze swoja ksywka heh bedzie chyba najdluzszy od czasu istnienia forum

pozdrowienia dla wszystkich normalnych forumowiczow

obar 18.02.2002 02:23

hmmmmmmmmmm nie wiem czym ci zawinił c0rdat ale jest to człowiek który już coś wniósł na to forum w przeciwienstwie do ciebie a jesli ci nie odpowiadaja jego posty to pewnie i nasze tez nie bedą ci odpowiadać ...zaloguj sie popracuj na forum potem mozesz narzekać..teraz zamilcz

pozdro for all members 6 ---> c0rdat rulez

c0rdat 18.02.2002 08:42

Kurczę, nie spodziewałem się :) jak mi miło, moi Szanowni Koledzy, że mnie bronicie! :):):)

Hej, Blueman - co masz do mnie ? Brak chęci do pomocy ? Nie nagrywa Ci płyt ? A wtyczkę do gniazdka 220V włączyłeś ? Nie ? To się nie dziw.

cana 18.02.2002 10:45

Nie nagrywa Ci płyt ? A wtyczkę do gniazdka 220V włączyłeś ? Nie ? To się nie dziw

dobre :)
pozdro

bgn 18.02.2002 11:37

Cana> Chyba nasz przemily gosc Blueman wezmie cie na celownik jako kolejnego totalnego nieuzytka spolecznego i podpadniesz pod jakis paragraf i ci nagrywarka przestanie wypalac+.

cana 18.02.2002 13:10

jako jednostka wybitnie aspołeczna obdaepwana przez naturę paranoją i ego wielkości K2 ;) nawet się z tego cieszę, a co do wypałki to ciekawe która ? czy ta której sie właśnie pozbywam czy też nowa?
pozdro

Pedros 18.02.2002 13:39

Blueman
Postąpiłeś wg zasady "Po co będziemy rozmawiać, jak możemy się bić" i dostałeś po zaworach...
I taka jest istota forum - nie składa się z 0 i 1.
A wiesz, że kiedyś nie było Internetu? :)

Andrzej_ 18.02.2002 19:25

Jestem na forum od kilku miesięcy. Sz. P. Blueman, kim pan jest? Z Pana porad w ogóle nie skorzystałem. Gdzie ich szukać?

albertartu 18.02.2002 20:26

Blueman może poczytaj jakas gazetke tam dopiero znajdziesz gosci co sie przemadrzaja. A po drugie co przeszkadza ci dyskusja na temat piractwa, przeciez to ani nie policja ani sad. Tutaj kazdy moze na kazdy temat. A co do pomocy, to poczytaj innego posta na ten temat, tam znajdziesz wyjasnienie.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:04.