![]() |
pękła płytka :(
tak jak w temacie, pękła mi płytka od ar2 v.2 i w związku z tym mam pytanie czy można ściągnąć obraz tej płytki z internetu, a jeśli nie czy mogłby ktoś zrobić obraz (jak się da, bo podobno są z tym problemy) i mi to jakoś podrzucić.
Pozdrawiam Piotrek mój email: singaj1@o2.pl |
Cytat:
|
Skoro masz oryginał to chyba można, leży na p2p.
Są problemy przy kopii z oryginała (jakie to nie wiem - nie mam AR2), ale jak każde: można ominąć ^^ Do czego jej potrzebujesz? Bo jeśli masz mod neo i podmieniasz ją z kopią to nagranie jej nic Ci nie da. @ostryga27 Action Replay V2 :) |
Napisz, zadzwoń do producenta powinien Ci przesłac nowa płytke.
|
Ilość załączników: 1
A na przyszłość jest taki mały trik na pękajace płyty dvd[tłoczone]Jak zauważymy że płytka zaczyna pękać od 'małego kułeczka' i pękniecie nie sięga jeszcze ścieżek to na końcu pękniecia lub pęknieć wiercimu dziurke 1mm wiertłem [najlepiej nadaje sie do tego taka mała wiertarka dla majsterkowiczów] Wyglada to mniej wiecej jak na moim prowizorycznym obrazku ;)
|
@Yarozelsky
generale melduje słuszność metody tylko ze nie wiertłem a gwoździem podrzganym ale taki małym udało mi sie zrobić EDIT wersja z ożykiem nie aktulana płyta pękła ty danych sie straciło (CS 1.5 :() |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:38. |