![]() |
WinDVD 7.0/6.0
witam!
mam pytanie? ktora wersja tego programu jest lepsza? i dlaczego 6.0 czy 7.0 co takiego ma 7.0 czego niema 6.0 chce wlasnie zainstalowac tylko nie wiem ktora wersja lepsza. pzdr. i dzieki z gory |
Siódemka ma inny wyglad, no i oczywiscie wiecej technologi, sa one rowniez nowsze, zalerzy jaki masz sprzet ale przy normalnym domowym kinie nie zobaczysz roznicy, najlepiej samemu potestowac
|
mam jeszcze takie pytanie odnosnie wersji 6.0
w konfiguracji/Konfig.głośników mam dostepna tylko pierwsza opcje: (2 Kanały (L/P przod lub słuchawki) a pozostałe mam nieaktywne! co zrobic zeby dało sie przełączyc na 4 lub 5 kanałow ?? pzdr. |
Mysle ze program bieze ustawienia ze sterow karty dzwiekowej, tam ustaw 5.1 to i w programie tez bedzie wybor 5.1, osobiscie nie wiem bo nie mam glosnikow 5.1 mam 2.1
|
hello mam pytanko odnosnie WinDVD 7.0 zainstalowalem wyglad super poprawia obraz ale niemam dzwieku moja karta dziekowa to SIS 7012 co moze byc nie tak w wersji 6.0 wszystko jest ok
|
Sprobuj zaaktualizowac sterowniki powinno pomoc, a jak nie no to mozliwe ze windvd 7 moze nie dzialac na twojej karcie, przypuszczam ze to kwestia dekoderow zawartych w windvd7
|
ja z innej beczki. czy dziala wam najnowszy windvd 8.0.6.101? u mnie wyskakuje komunikat podczas wlaczania.
http://images4.fotosik.pl/200/18dbac68d982456em.jpg |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:00. |