![]() |
Co na osiemnastke???
co kupić kumplowi na osiemnache chodzi ze mnądo trzeciej klasy gimnazjum i dzisiaj impra tak więc mam ok 4 godz na kupno
ps myślałem o dezodorancie jakimś np.whiskey u nas ok 30 zeta podróba ale pachnie ładnie :) |
0,5 luksusowej
|
tez bym wolał flaszke od dezedorantu który może zostać różnie odebrany :) smirnoff dobrze schłodzony rulezz!!
|
trzecia gimnazjum? ile razy nie zdal?:D
|
kup absolwenta ... ;)
|
ale ten kolo to po jednym ma fajnie w głowie to co to będzie po luksusowej a tym bardziej po
Cytat:
EDIT 3 razy @mgit abslownet dobry ale dla niego zdźiebko przy mocny <lol> |
Kup mu jakis fajny duzy plakat dobrego fotografa z pania/panem (nie znam preferencji heheheh) :serdusz:
|
lalke dmuchana :respect: :smoczek: :D
|
Witam !
Co prawda temat już nieaktualny (kolega bawi się podejrzewam teraz na 18-stce ;) ) - ale jak widzę, pomysły pojawiły się ...marne. Niestety błąd popełnił @FatAlbert zadając pytanie i zabierając się do kupna na ostanią chwilę. Ja pamiętam z kolegą zrobiliśmy sobie listy co chcemy dostać - i najpierw on mi kupił coś z mojej listy, a za kilka miesięcy ja z jego. Nie było więc wtedy ryzyka, że prezent będzie nietrafiony, a wartość też była zbliżona. Pozdrawiam ro29 P.S. Atlas samochodowy, który wtedy od niego dostałem nadal używam :) |
impra była dość dobra , smironff był koles wychlał jednego kasztelana i kuple też (potem ziomka łeb bolał z dwie godziny)dwa szampany i na koniec luksusową , o lalce myśleliśmy ale za późno powiedział , i paczka by nie doszła
|
sory @Fat, nie bierz tego do siebie, ale za każdym razem jak coś napiszesz to ja kompletnie nic z tego nie kapuje.
popracuj trochę nad sposobem przekazywania swoich myśli. |
Cytat:
|
macie wymagania :wow:
wczoraj była impra 18 a dzisiaj @FatAlbert ma składnie pisać??? świat się kończy :hmm: |
Cytat:
Cytat:
|
Załóżcie się na panienkę z Agencji. Tylko stripiz of course...
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:40. |