![]() |
Suffering 2 XBOX-problem
Otoz posiadam (nie)oryginalna gre Suffering 2 na Xa.Gre mam od kumpla i chcialbym ja sobie przegrac dla siebie ;) Robilem wszystko tak jak w waszych "tutkach"i..zamiast otoczenia mam pustke:) tzn czarne tlo zamiast otoczenia:) Moja nagrywark to Lite-On SHOW169 i wypalam na plytach AXE
Licze na Wasza pomoc;) |
Cytat:
PS: Axe to szajs. |
tzn w grze zamiast np budynkow mam "nic":) tak jakby mi cale otoczenie zniknelo a zamiast niego mam czarne tlo
PS Probowalem tez na innych plytach np PLATINUM czy MEDIA STORE albo Verbatim i to samo mam Aha jeszcze jedno na plytce nr1(pozyczonej:)) gra smiga elegancko az sie miod leje litrami:) |
A na czym nagrywasz? "+" czy "-"? Jaki masz napęd w Xie? Po mojemu to jest wina płyty...
|
nagrywam na "-" , kumpel zreszta tez ma "minusa".Moj naped philipsa.Ale plyta kumpla(AXE "-") dziala mi w 100%dobrze tylko po moim wypaleniu mam ww przeze mnie problem. Aha niewiem czy to istotne ale ja mam wersje na plycie jednowarstwowej bo wiem ze normalnie gra jest na DL
|
Cytat:
Nie ma znaczenia, na jakim jest nośniku w oryginale skoro jego kopia działa i jest identyczna z Twoją. No chyba, że sam ripowałeś to mogłeś coś spaprać :) |
moj kumpel ma gre od pana "Robin Hooda"(wiesz o kogo chodzi:))
Moj liteon wiekszosc gier wypala dobrze ma tylko problemy wlasnie z tym sufferingiem i w half lifie ten niekiedy sa bledy ale rzadko Niewiem robilem formatowanie kompa i teraz w nero nie moge nagrywac metoda TAO.Moze dlatego ale Prince of Persia tez nagrywalem po formacie i dziala cacy PS gra byla juz zripowana |
Proponuje sprobować szpil przepalic dvd decrypterem nigdy mnie niezawiodl ew alcoholem choc sklanialbym sie w strone decryptera nic nietrza w nim ustawiac nie ma szans zeby cos zle poszlo ,co do litka najgenialniejsza spawarka to juz niejest ale niestety.Pokombinuj z nosnikami masz Filka czyli najbardziej wybredny naped jaki montowano w xboxie mialem przyjemnosc posiadac czytal jedynie esperki i to nie z kazdej nagrywarki.Sprobuj przepalic ta ge na innym palniku no i sprawdz twoje kopie na innej konsoli jak beda jajka to bedziesz mial problem wyjasniony.
|
a jaka nagrywarke polecacie do robienia "kopii bezpieczenstwa" na XBOXa?
I jaki naped do Xa jest najlepszy(najmniej wybredny)?? PS DVD Decrypterem wypalalem ,Alcoholem tez, nawet nero nie pomogl |
Co do napedow w x stary samsung byl najlepszy on jest chyba tylko w x 1,1 1,2 w nowszych samek jest do bani,stary lapal wsio oprocz plyt w plusie,thompson niby najgorszy nielapie cdr zato w dvd niewybrzydza wogule a filek jak to filek jak sie trafil po kalibracji lasera czyta wsio.Co do problemu sprawdzales gre wypalona prez siebie na innym x
a konkretnie ta gre oczywiscie.Co do palnikow to wszystkie sa dobre ja mam teraz lg nienazekam mialem litka ale skonal po 7 miesiacach wiecej juz go niekupie.Znajomi pala na necach pionkach i nienarzekaja. Gdybys mial jakies problemy z x a bede w stanie ci pomoc to wal na gg 1388959 |
z sufferingiem nie probowalem ale gta jak przegralem kumplowi to u mnie nie chodzi a u niego tak. ale przegrywalem ze swojej kopii i moja mi dziala a ta dla kumpla nie chodzi u mnie
PS kumpel ma X chyba v1.1 bo jakos odrazu po premierze kupil konsole |
@mesjasz
Brat ma 1.6 z Philipsem i wszystko pięknie śmiga (inna sprawa, że palone na Verbach na Pionku 107D :) ). Cytat:
Cytat:
Wypalaj na markowych i będzie ok. |
Cytat:
Tak jak radza koledzy - przegraj DVD Decrypter i uzyj nosnika typu Verbatim. Choc czarne otoczenie to pewnie kwestia tego, ze laser nei moze sie dobrac do odpowiednich tekstur na plycie - wiec nosnik albo laser. Ze wzgledow ekonomicznych lepiej najpierw nagrac na Verbatimie niz wymieniac laser ;-)! |
Cytat:
|
Ja to mialem tak ze moj filek gardzil verbatimem tdk za to najwieksze szajse trawil a najbardziej lubial esperki.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:29. |