![]() |
super!! topic uwazam za <<zamkniety>>
"slawekj" dzieki bardzo ;) |
LG 51dBA a BenQ 56dBA.
:) |
Cytat:
|
Cytat:
|
ktos mi po prostu powiedzial ze Benq chodzi glosniej, chce sie dowiedziec czy to prawda...kompa mam ladnie wyciszonego i nie chce zeby mi nagrywarka jak suszarka chodzila! a jeszcze jak ma wypalac DL po pare godzin....
wiadomo o co chodzi... ciagle czekam |
a co Ci po lekko glosniejszym/cichszym napedzie?
plytek ciagle w napedzie chyba nie trzymasz/nie palisz? BENQ! |
heh...tez jestem zdecydowanie za benq, jak dla mnie o wiele lepiej sie prezentuje ale chcialbym poznac poziomy obu nagrywarek w decybelach(dB)...jak by ktos mogl...i podal...:]
|
Tylko benq, jeżeli chodzi o wybór jednej z proponowanych nagrywarek.
|
temacik! :zygi:
|
Romas ty sie chyba zgubiles z tym pytaniem to nie tutaj
|
the film machine
jak dołącyć napisy do filmu? i jak zmienić ich format na .srt
|
jeśli cichy to lg ale to zależy od płyt
|
Jezeli chodzi o te napedy to:
- LG 4166 jest naprawde cichym napedem - Benq 1655 nie jest to jakis naped super cichy, ale nie nalezy tez do glosnych - raczej stadndard. |
Mialem hp 640i czyli w zasadzie jest to benq z ls i mowiac szczerze byl to bardzo cichy naped nie bylo go praktycznie slychac, lg jest glosniejszy z tego co wiem, a jak starszy model byl cichy to i nowszy tez powienien a z opiny na forum widze ze jest cichy
|
pytanko-liczy sie szybka, fachowa odp
chodzi o nagrywarke BENQ DW 1655 oraz LG GSA-4166.....obie lightscribe.....chcialbym sie zdecydowac sie na ktoras z nich....nie dawajcie mi zadnych linkow z testami tych nagrywarek bo dokladnie je juz znam, ale...
problem jest taki ze nie widzialem i nie slyszalem zadnej z nich na wlasne oczy...zdecydowalbym sie na cichsza szczerze mowiac i teraz moje pytanie czy ktos wie jakie sa poziomy halasu tych nagrywarek?! :poddaje: szukalem wszedzie ale nikt nie byl na tyle madry zeby to uiscic w testach...pls odp |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:54. |