![]() |
Akoss 48x
Ilość załączników: 1
Witam
Dzisiaj chcialem sobie zobaczyc film ktory byl juz dosyc dawno nagrany bo 10 listopada 2002, zeskanowalem plyte kprobe, z tego co pamietam byla ona nagrana z predkoscia 32x bo wtedy mialem nagrywarke o takiej predkosci, zdziwilo mnie ze tania plyta jest w zasadzie w idealnym stanie. Jak myslicie dlaczego taka plytka wytrzymała bez problemu tyle czasu, owszem nie jest to extra duzo ale plytka nalezy do tanich nosnikow i byla trzymana tylko w papierowej kopercie |
ja nagrywłem płyty 5 lat temu na verbatim i trafiały się również inne paście i wszystko działa do tej pory samsung sw 212 b a teraz mam lg 48/16/48 i nie zawsze chce dobrze nagrać. To chyba chodzi o urządzenie i oprogramowanie, a nie ile czasu temu się to nagrywało, przynajmniej tak mi się wydaje
|
Tylko ze Akoss to zwykla tania plyta tzw. Budrzetowka, a verbatim to firmowa plyta o dobrej jakosci
|
Cytat:
Zresztą dopóki nie kupisz Pioneera nie dowiesz się prawdy o tej płytce :nie: Ostatnio fałszerstwa napędowe na forum są bowiem trendy Więc trzeba się tego trzymać :mruga: Pozostaje niepewność i mocne zaciskanie zwieraczy :| :D |
Ja bym zrobił testy na jakimś markowym sprzęcie np. napęd Analog-CD marki BAMBINO był by miarodajny :D ;) :]
|
Cytat:
Bo jak nie - to lepiej dać se spokój :taktak: :D |
Zapomniałem jaka była specyfikacja tego sprzętu ale jakieś alfy i sinusy tam były :D więc może warto spróbować tylko nie wiem jak z kompatybilnością hardwarową i z najlepszym systemem windowsem XP ;) :>
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:44. |