Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   DVD-Video (https://forum.cdrinfo.pl/f13/)
-   -   jak zrobić kopie DVD z dodatkami? (https://forum.cdrinfo.pl/f13/jak-zrobic-kopie-dvd-dodatkami-62118/)

ptr 09.02.2006 11:45

jak zrobić kopie DVD zawierająca samyme dodatki?

Może ktoś wie jak zrobić kopie płyty DVD9 która zawiera tylko dodatki na dwie DVD5? Konkretnie chodzi mi o film Terminator 2(QDVD). Płytę pierwszą z filmem skopiowałem bez problemu na dwie DVD przy pomocy DVDFab. Ale druga płyta zawierająca tylko materiał dodatkowy nie chce się skopiować. DVDFab po skończeniu analizy dysku zaczyna ją znowu, i tak w kółko. Zrzuciłem obraz płyty za pomocą DVD Decrypter na dysk HDD. Czy jest możliwość podzielenia tego teraz na dwa nośniki DVD5, bo płyty dwuwarstwowe są troszkę drogie? Jakim programem to mogę zrobić mając obraz na dysku twardym?
z góry dzięki za pomoc.

ed hunter 09.02.2006 11:50

CloneDVD, ale ja osobiście wywalił bym z tych dodatków niepotrzebne ścieżki dźwiękowe i skompresował na jedną płytę. kto ogląda dodatki??? :>

ptr 09.02.2006 23:31

dzięki.
No może niewiele osób ogląda dodatki, ale ma to też dla niektórych wartość kolekcjonerską. :jem:

M@X 09.02.2006 23:42

Cytat:

Napisany przez ed hunter
kto ogląda dodatki??? :>

Ja!

Z reguly robie tak ze najpierw CloneDVD obcinam dodatki i niepotrzebne sciezki dziwekowe i robie film... Czekam az zrobi po czymusuwam z menu przyciski do dodatkow... Potem robie to samo, ale zamaist usunac dodatki usuwam sam film, a po zrobieniu usuwam z menu przycisk odpowiedzialny za "start filmu" "wybor scen" itp. W ten sposob mam DVD 1 z filmem i DVD 2 z dodatkami :-). Polecam!

ed hunter 09.02.2006 23:57

Cytat:

Napisany przez M@X
Ja!

Z reguly robie tak ze najpierw CloneDVD obcinam dodatki i niepotrzebne sciezki dziwekowe i robie film... Czekam az zrobi po czymusuwam z menu przyciski do dodatkow... Potem robie to samo, ale zamaist usunac dodatki usuwam sam film, a po zrobieniu usuwam z menu przycisk odpowiedzialny za "start filmu" "wybor scen" itp. W ten sposob mam DVD 1 z filmem i DVD 2 z dodatkami :-). Polecam!

w Indiach są tacy co na gwoździach śpią :P

jamnik 10.02.2006 00:39

ptr jak robisz to w cela kolekcjonerskich to kup orginał

ed hunter 10.02.2006 01:06

Cytat:

Napisany przez jamnik
ptr jak robisz to w cela kolekcjonerskich to kup orginał

w celach kolekcjonerskich to ja mam wszystkie oryginały bez jednej ryski - raz były w napędzie :D

AleX69 14.02.2006 08:58

Cytat:

Napisany przez ed hunter
w Indiach są tacy co na gwoździach śpią :P

ed hunter@ ... chlopie przestan bo zajaduf dostane :roft:

ed hunter 14.02.2006 12:08

Cytat:

Napisany przez AleX69
ed hunter@ ... chlopie przestan bo zajaduf dostane :roft:

to mnie chyba nie zrozumiałeś :nie: - napisałem, że wszystkie oryginały, które posiadam, mam skopiowane. nic więcej nie napisałem :>

AleX69 15.02.2006 01:54

Cytat:

Napisany przez ed hunter
to mnie chyba nie zrozumiałeś :nie: - napisałem, że wszystkie oryginały, które posiadam, mam skopiowane. nic więcej nie napisałem :>

:D .. dobrze ze nie rozumiesz - to wystarczy :mruga:

nie rozumiesz ... bez zlosliwosci - dawno mni tak nikt nie rozbawil
to drugi twoj post po ktorym chce ci dac reputke ;)

tak trzymaj - wiecej loozu :rotfl:

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:52.