![]() |
A-Ray Scanner i Jedi Knight Jedi Academy
Mam pytanie. Wyczytałem na tym forum, że w/w program jest w tej chwili najlepszym programem do wykrywania zabezpieczeń. Przy jego pomocy przetestowałem wymienioną w tytule grę (orginał) i nic nie wykrył ???
A wyczytałem w necie, że ta gierka jest zabezpieczona Securomem, ale chciałem się upewnić. Moje pytanie brzmi dlaczego ten program twierdzi, że ta gra nie jest zabezpieczona? |
bo moze twoja wersja nie ma zabezpieczen?
|
Czyli A-Ray Scanner powienien wykryć zabezpieczenie?
|
praktycznie tak, sprobuj ja przegrac na rw jako normal cd w nero i jak pojdzie to raczej nie jest zabezpieczona
|
Wydaje mi sie ,ze ta gra nie jest zabezpiecznona. Problem sie pojawia przy grze w MP (MultiPlayer), gdyz po zainstalowaniu patcha 1.01 nie wejdziesz na naiktore serwery , poniewaz 1 plik (nie pamietam ktory) ma w sobie "zabezpiecznie" i bedzie ci wywalalo Ivaild Folder cos tam. Wiec na nakietorych serwerach nie pograsz (ok 80% nie pograsz) :)
|
Podobny przypadek mialem z inna gra.
1.Zainstaluj gre,wybierz "scan directory" 2.wybierz folder z gra,jak bedzie zabezpieczenie to napewno pokaze. ;) PS.a Jedi Academy ma zabezp.SecuRom v 4.84.84 |
o dziwo poszło, tzn. skopiowałem w nero obie płyty, zainstalowałem z nich grę i poszła :)
wcześniej jak zainstalowałm z orginału "skan directory" nic niepokazał :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:59. |