Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Co myślicie o naszym nowym prezydencie? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/co-myslicie-o-naszym-nowym-prezydencie-62175/)

zYxMa 10.02.2006 20:19

Co myślicie o naszym nowym prezydencie?

Bo ja myślę bardzo źle o nim :P przecież to jakiś ćwok, który mówić, a co dopiero wypowiadać się w telewizji nie potrafi??? On mówi jak ten stary dziadek Jaruzelski :P czy jak mu tak :bicz:

Przyznać się kto na niego głosował??? :P

pops 10.02.2006 20:36

już chyba było jakieś 70 stron kłótni na ten temat, nie wystarczy ?
a poza tym to on już jest prezydentem od grudnia, gdzieś Ty był przez ten czas ?

mgit 10.02.2006 20:38

Ja jak były wybory jeszcze dowodu nie miałem, ale byłem za nim, teraz jednak myśle że Tusk byłby jednak lepszy, co do jego wypowiedzi lepiej gada niż poprzedni prezydent który miał raptem szkołe średnie i (nieskończone studia).
Obecny prezydent jest zbyt związany z rydzykiem (cześcią kościoła reprezentowaną przez rydzyka) nie jest nowiścią, że kościół jest podzielony na tych co są za rydzykiem i tych co są jemu przeciwni ||
Wedłóg mnie będzie tak samo lubiany/szanowany jak poprzedni prezydent na koniec kadencji ;)

joujoujou 10.02.2006 20:39

Ja na niego nie glosowałem, chciałem na kogo innego, ale mi w ogóle nie pozwolili głosować (w 1 turze nie głosowałem i już w 2 nie mogłem). :(

A co do nowego prezydenta, to się nie wypowiem (autocenzura) :niepow:

Patrix 10.02.2006 21:11

Jestem za Kaczyńskim, wogóle PiS i Marcinkiewicz.
Na Niego głosowałem. Wstawki typu "brzydal/niereprezentatywny" to kompletne brednie. Ważne co się robi a nie jak się wygląda.

Gdyby były wybory jestem zdania, że PO wyszłoby gorzej a PiS znowu wygrał :)
To widać po sondażach, które są nie tylko "ZA" ale i coraz bardziej przychylne.

Dość rządu Milera i Belki pora naprawić kraj. A Tusk chmm niech dalej jest przeciw...

mgit 10.02.2006 21:13

Ja aktualnie jak bym miał wybierać między Kaczyński kontra Tusk wybrał bym tusk, on przy najmniej nie jest za rydzykiem ;)

Keyan 10.02.2006 21:22

Cytat:

Napisany przez Patrix
Ważne co się robi a nie jak się wygląda.

To kaczor coś robi? Bo nie zauważyłem.

EDIT : O przepraszam. Faktycznie. Robi - rozdawanie rad nadzorczych kolesiom czas zacząć. No i Lepperowi trzeba zapłacić za pakt.

IV Rzeczpospolita ma twarz Tadeusza RYDZYKA - antysemity i rasisty.

IV Rzeczpospolita ma twarz Romana Giertycha - samozwańczego pogromcy komuchów którego ojciec był DORADCĄ JARUZELSKIEGO!!!

IV Rzeczpospolita ma twarz Andrzeja L. skazanego kilkoma prawomocnymi wyrokami.

I GDZIE SĄ HASŁA PIS O TYM ŻE NIE MA MIEJSCA DLA PRZESTĘPCÓW W SEJMIE??? JEST!!! I TO W PAKCIE "STABILIZACYJNYM".

CZUJE SIE BARDZO USTABILIZOWANY PRZEZ PRZYJACIÓŁ KACZORA - PRZESTĘPCÓW i RASISTÓW!!!

KŁAMLIWYM KACZOROM MÓWIMY - WON!!!

P.S. Panie kaczyński gdzie są pieniądze z przekrętu w spółce Telegraf? Poszły na kampanie?

demek 10.02.2006 21:58

Cytat:

Napisany przez Keyan
P.S. Panie kaczyński gdzie są pieniądze z przekrętu w spółce Telegraf? Poszły na kampanie?

no cos ty
poszly na tace dla rydzyka

mallow 10.02.2006 22:01

Cytat:

Napisany przez Keyan
IV Rzeczpospolita ma twarz Romana Giertycha - samozwańczego pogromcy komuchów którego ojciec był DORADCĄ JARUZELSKIEGO!!!

Szczegolnie aprobuje ta wypowiedz, chociaz z cala reszta zgadzam sie rowniez ;)

Patrix 10.02.2006 22:02

won ta ja mowie tuskowi i praktycznie PO (praktycznie bo nie wszyscy sa winni). Tyle mnie w tym temacie bo na te tematy to sie tu pisać nie da :)
w kwestii (nie)zadowolenia tak czy owak jesteście mniejszością :piwo:

grzeniu 10.02.2006 22:06

A dla mnie on jakiś mały jest......i nie tylko wzrostem.
Ale za to ma szansę skumplować się z Bushem :P

Keyan 10.02.2006 22:11

Idealny kumpel dla niego - drugi idiota.

zYxMa 10.02.2006 22:21

Polityka - nie dla idiotów :P

Kaczor z całej siły mi się nie podoba i rzeczywiście ROBI... tak jak każdy inny.

Qbi@k 10.02.2006 22:27

Cytat:

Napisany przez Patrix
won ta ja mowie tuskowi i praktycznie PO (praktycznie bo nie wszyscy sa winni). Tyle mnie w tym temacie bo na te tematy to sie tu pisać nie da :)
w kwestii (nie)zadowolenia tak czy owak jesteście mniejszością :piwo:

Gdyby przykladowo wyrzucuc z grona wyborcow przedstawicieli rydzyka (czytaj mocherow) to sytuacja by sie radykalnie zmienila :)

Tak mozna przedstawic wiekszasc wyborcow (sluchaczy Radia Maryja):

Na kogo pan\pani glosowala?
Na PiS
Dlaczego?
Bo Rydzyk kazal.

Bardzo to uogolnione ale taka jest rzeczywistosc :)

ed hunter 10.02.2006 22:49

a mi Rydzyk nie kazał, tylko zdrowy rozsądek.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:39.