![]() |
Zrobić obraz na Securom *New* w A120% i odpiąć nagrywarkę.
EDIT: Cytat:
EDIT2: Rzeczywiście, płyta jest ładna. Aż żal jej niszczyć... ;) |
Ilość załączników: 1
Cytat:
A propo da się jakoś zrobić żeby CD nie wołało ? bo szkoda takiej ładnej płytki rysować ;) Jest jakiś rodzynek do tego ? |
@mgit - Ty masz ale czy kolega molton ma? Za niego niestety nie odpowiesz...
|
Ilość załączników: 1
oj ja mam legalnego Tel Me More i tam kluczyk na opakowaniu jest :taktak: :respect:
|
@molton: www.techland.pl - oni ci pomogą. A może po prostu "kupiłeś" go w jednym ze sklepów sieci BitTorrent albo eMule?
|
właśnie nie ma poniewaz cdkeya ponieważ niema go na opakowaniu i niepotrzebny jest przy instalacji moze mi ktoś pomoże??
|
A czym sie rozni StarForce z TellMeMore od innych StarForcow? :|
po za tym ewidentnie prosisz o klucz- powinien btc na albo w opakowaniu z programem |
:piwo: raczyłem ale tam jest ogólnie o zabezpieczeniach star force!!! a ktoś kto miał akurat z tym progsem doczynienia może mi pomoże!!!
|
raczyłem ale tam jest ogólnie o zabezpieczeniach star force!!! a ktoś kto miał akurat z tym progsem doczynienia może mi pomoże!!!
|
Cytat:
|
Tell Me More Program Ze Star Forcem:/
SŁuchajcie nie wiem jak zdjąć zabezpieczenia z tell me more nie moge utworzyc pliku cfg.txt poniewaz nie mam cd keya który przy instalacji potrzebny nie jest i nie wiem co mam robić :/moze ktoś mi pomoze bardzo prosze:)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:36. |