![]() |
Cytat:
|
|
a czy te traki wydać normalnie czy można je odtwarzać za pomocą specjalnego playera ?
|
jak nic nie pomoze to wlacz przez ten player, sciagnij sobie jakis program do nagrywania dzwieku ustaw jakosc nagrywanego dzwieku na najwieksza, i wlacz PLAY niech leci, gdy cala przesluchasz, zapisz nagrany dzwiek do wave, pozniej podziel na poszczegolne tracki i convert do mp3 . Mam nadzieje ze nie za bardzo zamotalem, troche dlugo to bedzie trwalo, ale bedziesz mial w mp3 , latwiejszy sposob to rzeczywiscie sciagnac z netu
|
w WMP nie pokazuję się zawartość żadnej z zabezpieczonych płyt. Nie można jej odtwarzać niczym poza playerem, który jest na tej płycie.
Easy CD-DA Extractor podobnie jak EAC pokazuje tracki, ale zrzuca je ze strasznymi przeskokami-zakłóceniami. Nawet zaznaczenie opcji aby zwracał uwagę na błędy czy buforował dane nic nie daje. |
np easycd-da extractor pod warunkiem ze wma nie bedzie zabezpieczone licencja, ale mozna wypalic wma na cd-rw i zripowac do mp3
|
ale zawsze można zrobić konwersje do Mp3 :) tylko nie wiem czym booryginały "kupuje" gotowe w formacie mp3 :)
|
@GrZyB997, Tak to niby dobry pomysł ale one wtedy zapiszą się jako *.WMA
|
Może to głupie co powiem ale ja tak zawsze robie wrzuć płyte odpal Windows Media Player i spróbuj przez opcję "Kopiuj z Dysku CD" niemiałem nigdy takich problemów.
Pozdrawiam! |
tylko z zewnetrznego wejscia to za dobrze nie bedzie.sugeruje tez sciagniecie z netu, w koncu oryginaly masz:)
|
zgraj z zewnętrznego cd po wejściu audio :)
|
Zassać z emule te utwory w formacie mp3 i po problemie :idea:
|
Cytat:
Każdy z nich zrzuca tam samo z pomocą EACa. Nie da się słuchać tych wavów. Przeskoki, trzaski itp. Dzieje się to tylko na tych 4 zabezpieczonych cd audio. Jak obejść to cholerstwo ? Ma ktoś pomysł ? |
Chyba sprawdzić czy twój Plextor sobie z takimi radzi, jeśli nie to zostaje zgrać ją na takim sprzecie który to ominie.
|
Zgrywają się, ale zabezpieczenie powoduje, ze tracki są z ciągłymi "przeskokami" dźwięku :(
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:14. |