![]() |
Cytat:
Nawet na mojej konfiguracji studio 10+ czasem się wywala: P4 3.0 GHz z technologią HT Gigabyte GA-8IP775(-G) 2x512 MB dual Radeon 9600 |
Akurat w 10 mo***380;na znale***378;***263; kilka ciekawych nowo***347;ci, jedynym minusem s***261; natomiast bardzo wysokie wymagania sprz***281;towe.
|
re
Pinacle S 9 jest ok nasta***322;a moda na nowo***347;ci ci***261;gle nowsza wersja jak by stara by***322; z***322;a a nowsza to jest to samo co starsza wersja tylko pare zmian czasem kosmetycznych od taki wodotrysk.
|
przeinstaluj pinnacla jaka masz konfiguracj***281; komputera?
|
a ja mam inny problem ale zwiazany z tym programem
Wczesniej na wersji 9 nie bylo problemow ale teraz na 10 plus jest problem z podgladem obrazu (jest zielony obraz i slychac dzwiek) kodeki zainstalowane, dodam ze plik wideo ktorym sie chce pobawic otwiera sie w innych aplikacjach typu: best player czy innych pzdr |
Cytat:
|
Pinnacle Studio
witam
Mam problem z ww programem :smutny: Do niedawna posiadałam PS 9 PL teraz zmieniłam na PS PLUS 10 PL. W obydwu wypadkach po obróbce zdjęć ich jakość ulega bardzo poważnemu pogorszeniu. Oruginalne zdjęcia mam na twardym dysku i prezentacje zrobione PS również. Różnica między nimi jest olbrzymia. Nie wiem czym to jest spowodowane. ??? Być może mam coś w ustawieniach programu nie tak ale nie wiem. W każdym razie bardzo proszę o pomoc, jakieś wskazówki. Bardzo mi na tym zależy. Pozdrawiam. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:44. |