![]() |
Cytat:
Zkręciłem ją przed chwilą, płyty czyta i nagrywa ;) Tylko mam z nią jeden problem czsem jak nacisne przycisk wysunięcia to nie chce się tacka wysunąć, mechanizm działa ale wygląda to tak jakbym ręką ją przytrzymywał i dlatego nie chce wyjść... Dopiero jak nacisne kilka razy (około 5) to się wysówa... Dzieje się tak najczęściej gdy w napędzie jst płytka.. Edit Dzieje mi się tak 1 na 15/20 wysunięć |
Cytat:
|
Udało mi się całą obudowę zdjąć ;)
Odpiąłem tacke i ją przypiąłem ale jak ją wpycham to całe wnętrze (elektronika, laser itd.) idzie w górę i tacka się blokuje. Dodam że wszystkie tryba są dobre i nie połamane... Edit: Wiem już o co chodzi z tym mechanizmem dźwigania i opuszczania ;) Naprawiłem już tacke, teraz wystarczy skręcić nagrywarke :D P.S. Może skoro rozkręciłem już nagrywarke wyczyscze soczewke?? Czym ją się czyści?? |
nie wiem co to za sprzęt, ale jeśli po gwarancji to siły trochę z umiarem.
|
Cytat:
|
sprzet? fota jeśli możliwe? znaczy jak? panel przedni blokuje blachę?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
rozkrec i zobacz co spiep.....les:)
|
Ngrywarka nie chce się wsunąć
Witam
Mam mały problem :/ Przed chwilą jak wstawałem od kompa nie zauważyłem wysuniętej nagrywarki i zachaczyłem o nią :( I teraz jak chce ją wsunąc to się nie da, mechanizm działa ale się nie wsuwa coś ją blokuje... Ręcznie próbowałem ją wsunąć i nic... Zastanawiam się czy ją rozkręcić, nigdy nie rozkęcałem nagrywarki więc się zastanaiwm czy to coś da i czy nic nie zepsuje... Do tego jest plomba, ale chyba już ją moge zwerwać bo nagrywarke mam prawie 2,5 lata.... Co o tym myślicie?? Bardzo prosze o pomoc ;) Z góry wielkie dzięki :D |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:40. |