![]() |
*.bin nie nagrywa!!!
Witam
Mam obraz płyty w formacie bin. plik cue stworzylem programem cuemaker Wszstko niby ok ale jak skoncze nagrywac okazuje sie ze plyta jest pusta ( da sie ją "otworzyć" ale nie ma zadnych plików). Plik z obrazem jest dobry bo pod Daemonem jest ok. Próbowałem nagrywać Nero express i Alcoholem120. w obu programach to samo... Co robie zle? Pomóżcie! |
Może ...symulujesz :>
Próbuj na RW - nie marnuj płytek, a pro-po na jakich płytkach nagrywasz? |
zamontój plik binw deamontools najpeirw i sprawdź czy to nie fake ;)
|
Cytat:
Cytat:
|
"nagrywaj w "locie" z wirtualnego napędu."
Mógłbyś mi wyjaśnic jak to zrobić, tzn co to znaczy w locie? |
Ilość załączników: 1
Nero Burning Rom/Nagrywarka/Kopiuj dysk...
W oknie Nowa kompilacja/Opcje kopiowania/zaznaczasz ptaszek "W locie"/Napęd żródłowy wybierasz dysk wirtualny gdzie masz zamontowany obraz. |
Zrobiłem tak jak radziliście : tj. nagrałem w locie.
Udało sie. dzieki :) |
Podobny problem
Cytat:
O co może chodzić? |
wywal cue i zamontuj bezpo***347;rednio z bin do wirtualnego nap***281;du, p***243;zniej tak jak napisane jest wy***380;ej.
|
Koledzy tez mam ten problem z plikiem bin i cue, nagrałem na plytke i nic nie ma DVD nie widzi filmu ? o co chodzi jak to nagrac mam NERO6 i tam jest troszke inaczej, probowałem tez CDRWIN i nic z tego, prosze mi nie proponowac Alcohola bo nie mam oryginała i nie mam zamiaru sciagac triala ktory nie działa. dzieki
|
|
Dzięki
Drugi problem to słaba jakość nagrania latają kwadraciki, na kompie tego nie ma, nagrałem NERO. Oraz jak dodać napisy, ewentualnie czym i jak podłożyć dubbing.:spoko: |
druga kwestia to ca***322;a nauka :taktak: s***261; poradniki...
pierwsza to mo***380;e lepsze p***322;yty... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:00. |