![]() |
to zainstaluje sobie sub edita i zobaczymy jak bedzie.
|
Cytat:
Powiem więcej, nawet nie ma problemu, gdy nazwy napisów różnią się nieco od nazwy filmu, ale same do siebie są podobne, na przykład mamy serial:
|
gdybym miał zainstalowany ten programik to poprowadziłbym cię krok po kroku, ale jak raz go miałem to zrobił mi siano na dysku z kodekami i podziękowałem, kiedyś to był naprawdę super player, teraz używam SubEdit Playera - przerzuć się na niego i będzie OK
|
wiem ze musza byc jednakowe nazwy-tak tez zawsze mam.
jesli film jest jednoczesciowy- nie ma problemu. problem pojawia sie tylko przy dwu plytowych filmach. IQ napisy odpowiadaja chyba tylko za wyswietlanie i dzielenie napisow, bo zaznazcenie tej opcji nie wplywa na ladowanie sie napisow. |
Cytat:
Napisy musza miec identyczna nazwe jak film. xxx.cd1.avi (to film) + xxx.cd1.txt (to tekst) i wiekszosc playerow lapie tekst i druga plyte. A Allplayerze zaznacz opcje "IQ napisow" zaladuj automatycznie/szukaj na dsku...jakos siakos, tak. |
jak używałem allplayera to nazwa filmu i nazwa pliku z napisami musiały być identyczne, zerknij w ustawienia allplayera - może tam coś jest ustawione nie tak albo znów jakieś błędy w tym sofcie.
|
filmy-ok dzialaja,ale chodzi mi to bardziej o napisy. chce zeby ladowaly sie samoczynnie z filmem.
|
xxx.cd1.avi+xxx.cd1.txt
xxx.cd2.avi+xxx.cd2.txt ...itepe.... ...itede... |
all player i nazwy plikow
witam.
jakie nazwy msuza miec filmy w 2 czesciach, by napisy ladowaly sie automatycznie i po zakonczeniu 1 plyty ladowala sie automatycznie druga? wiem ze musi byc jakos " specjalnie" bo czasem startuje samoczynnie a czasem nie. np. seriale z osloskopa startuja sie samoczynnie. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:41. |