![]() |
LG24x czy Liteon24x???
MAm dylemat czy kupić Lg czy Liteon. MA ktoś jakieś przemyslenia na ten temat? Możecie cos doradzić? Z testów wynika że LG nie potrafi zrobic kopii płyty zabiezpiczonej SafeDisc2.0? CZy tak jest w każdym przypadku? MOże któś zrobił jednak taką kopię na LG24.
|
Tak tak ja przegeałem kilka pozycji z Safedisc 2 (fifa2002 , settlers 4)i wiesz co jestem lekko zdziwiony, że chłopaki z cdrinfo.pl nie mogli przegrać chciałbym by mi to wytłumaczyli jak ja to uczyniłem, że przegrałem i działają te kopie :) aaaaaaaaaaaa i jeszcze jedno!!! skopiowalem ten pliczek do testowania czy moja nagrywarka przegra poprawnie SD2 i wiecie co? faktycznie nie mogłem odczytac tzn. przegrac tego pliku z płytki na dysk co potwierdzało że LG 24/10/40 nie przegrywa SD2 ale jak juz wyzej pisalem nie dalem sie i przegralem fife2002 i settlers 4 i mowie wam szczerze działają kopie !!!!
|
Face OFF przestań pleść głupoty na forum. LG 24x nie obsługuje SD2. Sprawdzaj na oryginałach.
|
Nie mam doswiadczen z LG24x ale mam LiteON`a 24x i jestem bardzo zadowolony - szybki. cichy, nie wysypala sie jeszcze rzadna plytka, przegrywa zabezpieczone plytki... no i tani :) Czego chciec wiecej.
|
Chciałem nawiązać do mojej poprzedniej wypowiedzi :) A mianowicie: jeśli miałbym polecić ci nagrywarke to poleciłbym ci nie LG 24x a LG 32x !!! Powód - Lg 24x taka jaka jeszcze przez 2 dni bede miał (bo wymienia mi sklep na LG 32x) faktycznie nie przegrywa SD2 z orginalnych płyt jak to opisał w tescie Misiek4. Ja robiłem testy ale z pirackich kopi i faktycznie przegrały sie z SD2 ale z orginału nie ruszyły :( Fak Faktem ze LG 24x jest super tylko ten mankament z SD2 psuje jej opinie !!!! A model LG 32x przegrywa SD i SD2 :) :) :) :) !!!!!!
.................................................. ........................................... Pozdrowionka dla @LL Face OFF |
Od 6 lutego jestem szczęśliwym jak narazie :) posiadaczem liteon'a.Nie mam żadnych problemów. A jakoś do firmy LG nie mogę się przekonać przez ich cdromy
pozdrw |
zobacz o 2 letniej gwarancji na LiteOny to cie chyba przekona, ja mam Teaca 24 ale chetnie bym go zamienił na liteona tylko szybszego , aha nie kupuj nic ponizej 32 razy i niech to cos obsluguje format Mount Rainier.
|
LG... mam LG x16 (kopiuje wszystko - SD2 z orginalow itd :)) i jestem superzadowolony :)... tak wiec polecam ta firme... bierz LG x32, bo jak wiekszosc pisze ze 24x nie obsluguje SD2...
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:35. |