![]() |
Skąd obsługe cd bootcd
Witam chcę zrobić bootcd. Tylko problem w tym że dysk startujący który robi XP nie ma obsługi cdrom i tu mi cała robota staje w miejscu. I co tu teraz robić??
|
Cytat:
to jest program co ci ulatwi zadanie :D pkt 1 kopiujesz all pliki xp na dysk pkt 2 instalujesz nlite pkt 3 uruchamiasz nlite podajesz sciezke gdzie jest skopiowany windows pkt 4 wybierasz opcje jakie chcesz :D pkt 5 robisz winde z botowaniem :D i zapisujesz do pliku iso :D pkt 6 i masz gotowego wina z bootCD :D :pisze: |
1. Nie kopiuj wina Nerem, tylko Alcoholem/Clonem/UltraISO.....
2. Sciagnij sobie z neta boota i dodaj do kompilacji w UltraISO/WinISO/ISOBusterze..... |
Ludziska ale mi nie chodzi o żadnego wina. Tylko do boot cd jest potzrebna dyskietka startująca z win lub coś innego co się botuje i w tym sęk że dyskietka startowa co tworzy win xp nie ma obsługi cd. Już coś wylukałem i mam patent ale jestem ciekawy jakie wy macie pomysły. Oczywiście podziele się z wami jak rozwiązałem problem.
|
Aha!
..........teraz juz nic nie rozumiem! Ani co robisz, ani co chcesz osiagnac! Czy plyte bootujaca... Czy plyte z autostartem... A moze latajacy talerz :) |
Leon112 dyskietką startową , którą utworzysz w XP nie zrobisz płyty bootowalnej , do tego potrzebujesz jak już yahol był skłonny napisać
np UltraIso - lub innych z podobnymi funcjami . W tym programie jest opcja tworzenia bootowalnych CD. Ale namieszałeś z tą dyskietką :bicz: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:29. |