![]() |
Cytat:
Cytat:
|
możesz włożyć płyte lekko uszkodzoną żeby ją rozerwało, w wielu przypadkach wymieniają :), ale stwierdzą że w ten sposób nie mogła zmienić firmware i ci anulują gwarancje, można ją również spalić mi się niestety udało spalić nagrywarke :( i mi wymienili, ale muasiałem zapłacić bo była po gwarancji :P
|
to jesli pochrzaniles z firmwarem to i tak serwis do tego dojdzie, jak byla do oddania na gwarancje to trzeba bylo nie tykac tylko oddac ja
|
Podczas startu kompa przytczymaj wcisniety przycisk eject na nagrywarce. Inaczej faktycznie metoda podana przez Macieja moze nie zadzialac. Tez mialem podobny problem, a konkretniej jeden z klientow. Co sie napocilem :)
|
Niestety nic to niedało, a jestem pewien, że w 100% wszystko zrobiłem dobrze. Może zna ktoś inny sposób. Ewentualnie chciałbym ją tak popsuć żeby wogule, nawet w biosie jej niewyświetlało. I tak mniałem ją oddać na gwarancje więc zaczołem kombinować z firmwerami. Czy zna ktoś jakiś sensowny sposób ???
|
|
Pochrzaniłem bios w SOHW-1653S, co robić ???
:'( Pomyliłem się przy wgrywaniu biosu do Lite-Ona SOHW-1653S i teraz wyświetla mi bios w płycie głównej inny model, dioda mi miga, a windows jej niewidi wogóle. Czy wie ktoś jak ją naprawić, lub tak zabić żeby nawet w biosie niebyła widziana, wtedy bym oddał ją na gwarancję. Prosze o pomc i zgóry dziękuję. :respect:
Mój nr gg: 3862028 |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:10. |