![]() |
swap magic 3.6 kopia
Witam chce zrobic kopie po zakupie na allegro tych plytek 1 cd i 1dvd bo juz raz dziecko mi zepsulo i musialem jeszcze raz zamowic a chce na kopii kozystac a orginal niech se lezy na polce dla bezpieczenstwa???? :|
nijak nie moge to skopiowac alkoholem |
jak i nawet skopiujesz, to nie przerobiony Playstation nie odczyta ich tak jak innych wypalanych :). Tak więc mija się to z celem.
|
swap magic'a nie skopiujesz - jest on specjalnie wytloczony - zreszta przyjzyj sie plytce od spodu. Ma on wypalone informacje majace oszukac konsole a zabezpieczenia konsola ma takie ze informacje sa w roznych miejscach na dvd i dlatego swap magic tak smiesznie wyglada od spodu i nie da sie skopiowac.
|
@pawlo777
Spuść mu &*^$#@ to zacznie szanować płyty :D @REi Hmm... Da się. Na dummy są uszkodzone sektory i na tym próba obrazu się zakończy. Rada jest taka: skopiować wszystkie pliki, dummy zrobić samemu i wszystko ułożyć (LBA) jak na oryginalnym nośniku. Są zresztą kopie swapa w sieci - i dla nie obeznanych w temacie - służą do tego, aby na starszym swapie odpalać nowszy. |
no tak specialnie wytloczony?????
to dlaczego innego oprogramowania nie tlocza przed piratami windowsy np??? gry??? programy ??? tylko jakiegos swapa ??? |
Cytat:
Czemu winda nie jest w żaden sposób zabezpieczana he he... kto to wie :D BTW: Nie ma zabezpieczeń nie do złamania, nigdy nie było i pewnie nie będzie. Kwestią jest tylko czas. |
Cytat:
Czas to największy wróg,ale nawet ON nie da rady rozwojowi || |
Hmmm no to jesli sciagne sobie z neta swap magic 3,6 i nagram na cd to nie bedzie mi działał bez oryginalnej wersji?:> :help:
|
Cytat:
|
hmmm a czy jest jakas mozliwosc wogole zeby zrobic kopie?:> czy nih*** za nic nie zrobie sobie kopi czeby odczytywało mi bez chipa?:>
|
Cytat:
|
witam...tak tylko jest jeden problem swap czyta tylko okolo 80% gier. u mnie to wyglada tak na piec kopii zapasowych nie czyta 3.fajna proporcja nie...tych ktorych nie czyta wymienialem 4 razy u kolesi zawsze z takim samym efektem..pozdro...
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:28. |