![]() |
Hub USB 2.0 i nagrywarka DVD pod USB - problemy ???
Witam
ma dość nietypowe pytanie ( tak mi sie wydaje ) otóż mam HUB USB 2.0 D-Linka 7portów i nagrywarke DVD NEC ND-4551 w obudowie zewnetrznej pod usb ( http://www.allegro.pl/item85846209__...ktura_vat.html ) i problem polega na tym, ze ta nagrywarke chcialem miec podpieta do Hub'a ( mam notebooka ) lecz tu pojawia sie problem przy nagrywaniu dvd-r/rw, plyta nie jest poprawnie zapisana pojawia sie komunikat - Niepoprawny zapis w trypie DAO ( lecz plyta sie czyta ) a przy kaswowaniu nosnika, kasowanie sie rozpoczyna lecz po chwili pojawia sie komunikat - Urzadzenie niedostepne H:NEC ND-4551 ale po podlaczeniu nagrywarki bezposrednio do kompa ( tzn obudowy z nagrywarka ) wszystko wyglada na OK prosze o rade, co moze byc przyczyna ?? dodam jeszcze ze hub jest aktywny i jest do niego podlaczona drukarka i z nia jest wszystko oki, oraz BT i tez z nim jest poprawna komunikacja czy to moze byc cos z zasilaniem czy moze hub jest walniety ?? bede wdzieczny za wszystkie porady -- Pozdrawiam Yogiii ( Robert H. ) GG: 1004090 :piwo: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:19. |