![]() |
Sonda
No właśnie. Miałem zaproponować taką sondę ale Misiek4 już to zrobił. To jestem ciekaw wyników końcowych.
To może jeszcze jedna? Ile masz lat wypalaczu? |
A może by tak 2 pytania w koniunkcji:
1. Ile masz lat wypalaczu (thx Pedros) a) poniżej 12 b) 12-15 c) 15-18 d) 18-21 e) 21-28 f) powyżej 28 2. Jak określiłbyś swoją wiedzę n/t nagrywania płyt: a) looser b) ***** c) user d) expert e) mastah Odpowiedzi możnaby zmodyfikować ;) ale ciekawe byłoby połączenie tych pytań (np. ilu 16-latków uważa się za mastaha). Pozdro.6 |
...świetny pomysł, Misiek4 organizuj szybko sondę cOrdata. Brakuje mi przedziału wieku powyżej 40-tki, cOrdat jest bardzo miły z tym >28 lat :) :).
|
A co to znaczy "mastah" ?
|
Cytat:
a mnie jeszcze wiekszych ramek wiekowych, no powiedzmy do wieku emerytalnego\:) |
Cytat:
a może 1) 0-7 lat 2) 8-12 lat ... ? :) No i (tak tak) przedział >28 też podzielić? Pozdro all 0-102 |
Ten pierwszy przedział zaproponowałem ze zwględu na (zdaje się, przepraszam jeżeli się mylę) Zbyszka.
Pamiętacie: "jaj tata wróci z delegacji..." ? ;) Co do podziału [28,40], >40 - zgadzam się w 100%. |
Cytat:
|
rotfl :>
nic wiecej dodac do tego malysza w jednym etc ale sada niezla powaga rulezujaca przedzial do 12 styka ale powyzej 28 powinny byc jakies przedzialy conajmniej 28 35 35 49 49 59 59 etc |
ok, cos zamotam heh :)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:47. |