![]() |
Skryptcik który mi przełączy stronke na pełen ekran (F11)
Witam!
Szukam skryptu który przełączy na samym początku strone w tryb pełno ekranowy (przeglądarke właściwie). |
Kod:
<script> |
Cytat:
|
|
Hehe...jemu chodzi o przelaczenie w taki sposob jaki sie dzieje po wcisnieciu F11...sam jestem ciekawy czy jest taki skrypt. Ogolnie te bannery/poltergeisty maja takie pelnoekranowe reklamy (flashe napewno , ale czy html`e?)
|
Na pewno jest taki skrypt, już się kiedyś z tym spotkałem, ale stronki znaleźć nie mogę. :(
|
No właśnie :(
Baaardzo mi na tym zależy To może być PHP nawet... Flash nie zabardzo :( |
Pewnie nie tego szukasz ale...
Jest jeszcze skrypt: 1. do body: Kod:
<script language="JavaScript"> Kod:
<HEAD><SCRIPT LANGUAGE="JavaScript"> FullScreen to kitowy pomysł wszystkie PopUp-killer'y beda Ci blokować strone :) |
Cytat:
Nie chodzi mi o okno dopasowane do krawędzi ekranu, lecz normalne okno w trybie pełnoekranowym - naciśnijcie F11 i zobaczcie o co chodzi. Nie chodzi mi o popup! |
A nie poszłoby tak:
dajesz skrypt, który najpierw wyświetla Ci splashscreena przez jakiś krótki czas, po czym przełącza Cię na stronę, może wówczas wskoczy w trybie "F11" Nie wiem na pewno, strzelam... :szczerb: |
Cytat:
|
|
http://www.wodzu.maciaszek.pl/index....ullscreen.html
<body onLoad="window.open(window.location, 'kanal', 'toolbar=1,directories=0,menubar=0,status=0,resiza ble=1,location=0,channelmode=1,fullscreen=1,always Raised=1')"> <body> Działa tylko pod IE :( A jest coś co pod FF działa w tym stylu? |
Prooszee :)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:42. |