![]() |
DVD Liteon nie czyta płyt nagranych w stacjonarnej LG
Nagrałem kilka programów TV poprzez stacjonarn± nagrywarkę LG DR7500 - niestety moja nagrywarka komputerowa DVD Liteon nie widzi zawarto¶ci tych płytek :( Czy jest to standard, wina napędu Liteon, czy kwestia jakich¶ opcji w stacjonarnej? Próbowałem różnych płyt DVD (Sony, TDK, Verbatim).
Thx from the mountain za pomoc. |
LiteOn i LG zawsze się gryz±.
Ja mam akurat odwrotn± sytuację. Stacjonarny odtwarzacz LG nie chce czytać płyt nagranych na nagrywarce komputerowej LiteOn. Pro¶ba o zrobienie na LiteOnie testu płyty nagranej w LG - KProbe, albo Nero CD/DVD Speed - ustawienie prędko¶ci x 4 i umieszczenie screena z testu na forum. |
Cały problem polega na tym, że Liteon w ogóle nie widzi płyty w napędzie. Próba automatycznego uruchomienia testu w CD/DVD Speed kończy się komunikatem "Invalid field in CDB (052400)".
|
Sorki nie doczytałem Twojego posta.
To może zrób test na innym napędzie, albo u kumpla w napędzie, który czyta te płyty. A nagrywałe¶ na "+" czy "-"? |
Nagrywałem na '-'. Znalazłem w pracy napęd LG i a jakze - na nim widac zawartosc plytki...Zawartosc ta to katalog DVD_RTAV, w srodku s± pliki .bup, .ifo i .vro - ten ostatni ma 2,12 GB. To jaki¶ standardowy format, czy jakis wymysł LG?
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:05. |