![]() |
Jakie płyty dvd są teraz najlepsze?
Noszę się z zamiarem kupna płyt dvd. Jakie płytki są teraz na topie pod względem jakości? Oczywiście chodzi mi tu o w miarę rozsądną cenę, poniżej 2zł (bez pudełek) w cake lub z kija :)
Mam nagrywarke LG 4167B |
poszukaj troszke duzo jest na ten temat.
Osobiscie ostatnio przesiadlem sie z TDK( bo sa juz do bani) na SONY DVD+R 1x-8x compatible U mnie w MM sa po 15PLN pakowane po 10szt A po 25 szt niecale 40PLN :cool: edit troszke duzo ale mi sie udalo :haha: |
ja polecam (ostanio) Titanium z biedronki tylko że umnie juz niema nie wiadomo kiedy będą , 10 sztuk 9.99 (cake)
|
Dziwne ze nikt nie wymienil jeszcze Verbatim :) sa chyba najdrozsze ale nie slyszalem zeby ktos mial z nimi problemy.
|
|
apoco x16 ??
|
Cytat:
Ale te plextory maja kosmos cenę :O |
Każdy poleca co innego, będzie ciężki orzech do zgryzienia :|
A pytam się dlatego, bo wypaliłem kilkanaście płyt i 2 już poszły do kosza przy wypalaniu :wsciekly: jedna to jakiś noname ;) a druga to tdk :wsciekly: Mam nagrywarke cdrw liteon i paliłem wszystkimi szajsami i żadna płyta, a wypaliłem ich sporo nie padła :szczerb: |
mysle ze do 2 zl za sztuke to najbardziej pewne beda verbatimy w kejku lub osobno
w titanumach zdazaja sie pojedyncze padaki || (bynajmniej u mnie :>) a te plextory to pewnie 40zl cena plyt i dodatkowe 20zl za napis plextor :fiu: |
optimum to SONY DVD+R 8x D11 :spoko:
dobra cena, super jakość. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:03. |