![]() |
jak tak jak nie :) wine nie jest emulatorem. Jednak nie wa***380;ne czym jest, czym nie jest, ja chyle czo***322;a przed autorem tego topiku i jego wyczynem aktualizacji firmware'u spod WINE. S***261;dz***281; ***380;e sam bym sie nie odwa***380;y***322;.
|
niby tak a jednak nie:)
|
Cytat:
W każdym razie nie musiałem instalować okien ani iść z nagrywarką do kogoś, kto je ma. Tak na marginesie jak sama nazwa wskazuje W ine I s N ot an E mulator |
to niezupelnie zrobiles to w linuxie, tylko uzyles emu
|
Cytat:
|
a jednak!
Cytat:
A jednak zrobiłem to! Wykorzystałem do tego pośrednictwo WINE. |
Nowy firmware = wieksza baza nosnikow , porawiona strategia zapisu ale tez czasmi zawiera bledy ...
wiec nie zawsze sie oplaca || Jezeli masz samsunga to radził bym zrobic update ;) pozdro |
Przecież pod Linuxem mam dostęp do chipów zawierających firmware.
A czy wiesz coś na temat dalszej części pytania? (powiedzmy, że skorzystam z windows). |
pod Linuxem nie nie zaktualizujesz firmware, aktualizacji dokonasz tylko z poziomu windows
|
Linux
Korzystam z nagrywarki TS-H552 U Samsunga pod Linuxem. Do wypalania płyt
używam K3b i nie mam żadnych problemów. Może moje pytanie jest banalne, ale spróbuję. Czy warto uaktualnić firmware nagrywarki i jakie korzyści moge z tego odnieść? Pytanie drugie: czy do uaktualnienia firmware'u (pod Linuxem) potrzebne sa jakieś specjalne programy? Piotrek |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:07. |