![]() |
Cytat:
Jestem pewien na 99,9%, że jeżeli znalazł by się dośc dobry programista to napisał by programik odczytujący hasło z pliku. :) |
A próbowałeś ten "zahasłowany" plik otworzyć w virtualdubmod bez podmiany nagłówka? :hmm:
Może też by sobie poradził? :D |
Przed chwilą kombinowałem, z tym hasłem i udało mi się odblokować film... :)
Stworzyłem dwie kopie pliku video, jedną z nich zabezpieczyłem hasłem a drugą pozostawiłem bez zmian. otwarłem obydwa pliki za pomocą Hex Workshop-a i zauważyłem, że nagłówki plików są różne - zabezpieczony plik posiada nagłówek Kod:
ALL1............&...Kod:
RIFF....AVI LIST&...:EDiT: hmm, ale niestety po skopiowaniu nagłówka z innego pliku avi film nie uruchamia się :| no to dalej problem pozostaje nierozwiązany... :EDiT: A jednak, skopiowałem nagłówek z innego pliku avi film sie nie uruchamiał, ale VirtualDubMod okazał sie niezawodny :) - otworzył plik z błędnym nagłówkiem, a wtedy możnabyło skorzystać już z opcji direct stream copy i zapisać naprowiony plik na hdd ;) |
Jak odzyskaś hasło na film w allplayerze??
Mam taki głupi problem, a mianowicei moja siostra pozakładała mi hasła na filmy w allplayerze i oczywiście je zapomniała i tu zaczyna się moje pytanie:
Jak można obejść, odzyskać to hasło, albo zrobić co kolwiek innego ( oczywiście poza ściągnieciem filmów od nowa ) żebym mógł obejżeć te filmy ?? Proszę o pomoc |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:31. |