![]() |
zobacz jeszcze czy to nieszczesne DMA jest włączone? czy czasem pio sie nie ustawilo... no i moze ten firmware... ale nie sadze...
|
zobacz z nowym firmware ...
http://www.liteonit.com/ODD/English/...e_dvd%20rw.asp |
hm... to już chyba taki urok tego modelu lub akurat tej nagrywarki jaka ci się trafiła
jeżeli tak by się działo na innym komp. to bym na twoim miejscu próbował to gwarantować |
tylko jest problem z orginalnymi
np: film shrek 2 raz odczytuje a raz nie i zauwazyłem że lepiej szczytuje płyte jak jest odpalony AnyDVD |
hm... dziwne
pierwsze co mi przychodzi do głowy to wadliwy sprzęt (jeżeli czyta ci płyty nagrywane, a ma problem z tłoczonymi oryginałami DVD) a jak z CDR / RW i innymi typami? czy problem jest tylko z oryginałami DVD czy może też z pozostałymi rodzajami nośników? |
LiteOn SHW-160P6S PROBLEM !!!
Witam !
Kupiłem nagrywarke LiteOn SHW-160P6S i mam nastepujacy problem: nagrywarka nieche czytać wszystkich płyt DVD objawy sa nastepujące skopiowana płytę czyta każdą a jak wkładam orginalną to nieczyta każdej albo mieli i mieli i nic, może to kwestja drajwerów albo jakis innych ustawień, może coś trzeba poustawiać albo jakis soft może przeszkadzać ? pomocy !!! mayorbien |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:50. |