![]() |
odtwarzacz mp3 - opłaca się???
znalałzem na allegro ten odtwarzacz co sądzicie opłaca się?
|
No cóż, zadałeś to pytanie tak, że każdy może odpowiedzieć cokolwiek, a i tak nie będziesz wiedział, dlaczego tak akurat ci doradza. Wszystko zależy co jest dla ciebie ważne w odtwarzaczu i jakie kryteria bierzesz pod uwagę. Bo jeśli np. potrzebujesz dużo pamięci to przy 512MB mogę powiedzieć - nie, nie opłaca się.
Ale, żeby jednak wyrazić opinię - moim zdaniem nie opłaca się, bo to znowu jakaś nie wiadomo jaka firma, nie wiadomo, jak to będzie chodzić i przede wszystkim, jak będzie jakość dźwięku. A i cena jak za taki sprzęt nie jest rewelacyjna. Ja bym trochę dołożył i kupił analogiczne urządzenie IRivera albo Creativa. Wyjdzie ci ze stówkę drożej, a przynajmniej będziesz miał pewność, że kupujesz naprawdę dobrej jakości sprzęt. |
do "targania" danych mam flasha, player powinien miec przyzwoitą jakość dźwięku to może TAKI
|
Jak widzę odtwarzacze z allegro taki jak podałeś to, krótko mówiąc mnie trzęsie :|
Ja bym dołożył do tego MuVo miał spokój i zadowolenie :) |
tu i ówdzie "ludzie mówią", że TEN ładniej gra od tego creativa no i ta cena :)
wady(jeśli komuś zależy): brak dyktafonu |
Cytat:
Jakośc dźwięku nie jest najlepsza :nie: |
co myślicie o TYM
|
Cytat:
|
trudno obędę sie bez AAC,
wałśnie jego kupiłem zobaczymy "w co sie wpakowałem" dzieki wszytkim za opinie :piwo: |
Panowie odradzałbym te sandiscy - dźwięk nie jest taki zły ale zapewniam że szlag Was trafi jeśli spróbujecie znaleźć upragniony utwór.... jeśli bedzie ich w plajerku więcej niż 10. KOSZMAR!
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:56. |