![]() |
określony plik nie jest skryptem rejestru pomocy
mam tuner skystar2 gdy chcę wgrać plik saftcam3 key pisze mi " określony plik nie jest skryptem rejestru mozna importować tylko binarne pliki rejestru z wewnątrz edytora rejestru " przypuszczam ze jest to spowodowane wgraniem sp2 ale myśle ze jest na to jakaś rada pomocy prosz :banned:
|
:)
A moze jest to register key? :) I on nie jest zapisywany jako plik rejestru, tylko jako plik rejestrujacy? :) Roznica minimalna ale jest. :) |
chce to wpisac do programu DVB skaystara sa to klucze dekodujace kanały wspułpracuja z s2emu
jest to register key |
dokładnie nazywa sie: SoftCam3.key
|
Źle trafiłeś. Poszukaj na stronach Lakiego i na forach odnośnie cyforwej TV SAT ;)
|
goglnołem tam tyż nic nie ma w tej sprawie napisane do d..pu nawet w forum na onecie nic nie ma nie wiem jak to rozwiazać
|
Otworz ten plik w notatniku i wklej tu zawartosc.
|
Maxis_64: weź ku..a poszukaj dobrze, jest pełno stron w języku polskim odnośnie TV-Sat cyfrowej i jest tam od wuja materiałów na ten temat. A po kiego szukałeś na forum onetu, to nie wiem...
Wrzuć w google takie frazy jak np. Laki, skystar, softcam, może Ci coś znajdzie. Na forum onetu, to se k..a możesz o Kaczyńskich napisać! IMHO ten temat podchodzi pod regulamin. |
Cytat:
|
// CUT
|
To NIE JEST plik rejestru.
W instrukcji nie pisze, co trzeba z tym zrobic? :> |
K...a!! Weźcie szanowna GTW wypierniczcie to stąd - to są kody dostępu do kodowanych stacji cyfrowej telewizji satelitarnej - przecież są karalne takie publikacje!
Maxis_64: Człowieku! Rusz głową do jasnej cholery i szukaj tam gdzie trzeba!! (( |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:52. |