![]() |
U mnie SF3.5(Trackmania Sunrise) chodzi bez problemu. Odpiac nagrywarke CD-RW i smiga...
|
Niewiem jak SC:CT Testowane na PoP T2T & King Kong.
PzDr, |
Cytat:
|
witam, ja mam gigabyte k8ne nforce4, wiem ze moglbym go przetestowac ale teraz nie mam czasu a toca instaluje sie strasznie dlugo wiec mam pytanko czy mniej wiecej sposob ma szanse dzialac u mnie ? czy ktos ma taka plyte i juz probowal? czy jezeli juz zainstalowalem gre to teraz musze ja odinstalowac czy jak wylacze tego parallela to bedzie ok ?:P z gory dzieki za pomoc;)
edit; a jeszcze szybko spojrzalem to ja u siebie wylaczyc tego calego parallela nie moge, widze ze tam jeszcze jest jako primary channel moj hdd, dvd jako secondary. |
U mnie sprawa wygląda tak:
tania płytka główna Gigabyte GA-K8NS, chipset nVIDIA nForce 3 250. I każda gra z SF 3.6^ Działa bez odpinania napędów z wirtuala. PzDr |
Cytat:
Z góry dziękuję :) |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
od zawsze kupowalem plyty Abita, dlatego polecam:
http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=24353 nie jestem obiektywny ;) |
no fajnie to która obsługuje SLI ma NF4 i jest w rozsądnej cenie tak do 600 zeta ? pod socket 939 lub 754
|
na gigabyte k8ns z nforce 3 gry ze starforce chodza bez odpinania napedow.. wystarczy zamontowac obraz w DT4.03 i gry dzialaja.. przyklad.. toca 3, prince of persia, toca 2
|
niestety to nie jest regułą, sa przypadki gdzie na NF4 nie da sie odpalic gry w ten sposob. z reszta czy to nie wlasnie SF3.6 był skaszaniony? a moze to 3.7?
|
korzystalem z obrazu zamontowanego w Daemon Tools. plyty nie bylo w napedzie.
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:49. |