![]() |
Xfire?
Kto z Was korzysta z Xfire?
|
A co to? ||
|
Cytat:
|
Korzystam :) Bardzo przydatny programik dla pełnoetatowego :P gracza :D
|
@kiewas - zgadzam się!
|
tak
w połączeniu z Teamspeak można pograć drużynowo |
A nie wiecie czemu mi sie przywiesza (i to bardzo) kiedy wyszukuje serwery np. do ET. Mam wtedy zuzycie porca 100%. Mialem tak na Athlonie 1700+ @1467MHz , 512MB ram , GF4 MX.
|
Ja korzystam z x fire i to juz od dluzszego czasu, tezm mam pewien problem a mianowicie przy wlaczonym x fire niektore gry mi strasznie sie tna, najpierw niewiedzialem czym to moze byc spowodowane, ale po koleji wylaczalem zbedne procesy i doszlem do wniosku ze to jest wina x fire.Nie wiem dlaczego tak sie dzieje, moze ktos mial juz taki problem?
|
a po co to ??
|
To jest program mozna powiedziec ze odpowiednik naszego gg.Na x fire masz swoich znajomych, mozesz z nimi rozmawiac lub pisac, stworzyc konferencje, przeslyac pliki, a takze widzisz w co graja inni(obok nicka pojawia sie nazwa i ikona gry w jaka w danym czasie grasz) W utworzonym przez ciebie profilu znajduja sie takze liczby godzin np. grales powiecmy w swata i ci sie wyswietla w profilu liczba godzin granych w tygodniu oraz calkowita liczba godzin sciagnij i sprawdz www.xfire.com , ja juz sie przyzwyczailem do x fire i juz nie uzywam gg bo to syf jest i mnie denerwuje ciaglymi zwiechami
To np moj profil http://www.xfire.com/xf/modules.php?...uname=androspl |
Nie i koniec. :nie:
|
Mi sie wydaje ze x fire jest owiele lepszy od gygy :P
|
a konnekt to juz calkiem wszystko bije ;]
|
Dr4goNPL :
01. Zmniejsz rozmiar podpisu - jest niezgodny z regulaminem 02. Indywidualny status uzytkownika (Nigga Hunta) podpada pod rasizm, ktory jest niezgodny z polskim prawem - zmienic natychmiast 03. XFire poruszalismy jakis rok temu na forum - uzywaj najpeirw wyszukiwarki. Skonczylem. Przperaszam za offtop, ale niech to bedzie przestroga tez dla innych... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:55. |