![]() |
delphi 2006... ??
witam...
jakie macie delphi na swoich komputerach ? czy ktos posiada moze delphi z pakietu borlanda ale 2006 nie zadna 5,6,7 czy 8 tylko najnowsze 2006 takie wlasnie delphi moja uczelnia zakupila posiada ona w sobie bazy danych nie wiem jak wczesniejsze wersje osobiscie chcialbym posiadac dokladnie ta sama na ktorej bede pracowal na zajeciach... szukalem nie znalazlem... czy widzial ktos gdzies delphi 2006 ?? i ewentualny namiar... jasna sprawa ze chodzi tez o slodzik... jesli jest jakas szansa na dokladny namiar to na priva czy cos ogromne dzieki... nie pisalem nigdy takiego czegos tzn takiej prosby i tak jakos glupio sie czuje ale potrzebne mi to bo koles z ktorym mam te zajecia a raczej 2 i lacznie 3 zajecia potrafia dac po dupce ze tak powiem... z gory wielkie dzieki... (moze bana nie dostane...) |
musisz sciagnac cala pakiet: Borland Developer Studio 2006: http://www.borland.com/products/down...ad_delphi.html, tylko po 30 dniach bedziesz potrzebowal jakis slodzik
|
Ja tam mam pakiet Delphi 2005 Peronal orginał z CHIP DVD Edtion 9/2005 ;)
|
napewno w jakims ekspercie czy czyms niedlugo bedzie.
|
Od siebie dodam, że w osiołkowym markecie jest dostepna wersja 2006 Architect i waży ona ~1,4 GB.
A ja osobi¶cie posiadam wersje 6, 7, 2005 - wszystko w edycji Personal. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:38. |