![]() |
u mnie sie pokoje w blokach koncza i maksymalnego zasiegu nie moge zobaczyc..
ale z jednego pokoju przez przedpokoj do konca drugiego dziala bez szwanku :) pozdro ;) |
Cytat:
Co do zasięgu to jeżeli telefon ma wbudowany BT o zasięgu do 10 metrów to niewiele to da że w kompie będziesz miał do 100 metrów. U mnie na obydwu 10 metrowych bluetoothach nie działa źle. Nawet czasami przez ściane potrafi przejść sygnał, ale często zrywa połączenie. Jeżeli nie ma ścian to spokojnie nawet 5 metrów wyciąga bez zrywania połączenia. |
OT: A jak zasieg w takim BT?
|
tak to jest jak sie kupuje niefirmowe rzeczy - ja sie przejechalem na irdzie i teraz mam zasieg kilkunastu cm i cochwilowe zrywanie polaczenia..
bluetootha kilkanascie dni temu kupilem BlueTake i smiga az milo :D wystarczylo go podlaczyc i spod systemowego "Urzadzenia bluetooth" z Panelu Sterowania wszystko smiga :) moze odinstaluj BlueSoilea (czy jak to tam sie zwalo..) i sprobuj przez to? u mnie nawet GPRS via Bluetooth na komorce smiga prawidlowo pozdro ;) |
Problem z adapterem Bluetooth!!
Kupilem taki Bluetooth:
http://www.allegro.pl/item86453683_2...no_1_bbcm.html I za cholere nie moge "sprawic" zeby on dzialal... zainstalowalem sterowniki, zrobilem wszystki soft ktory byl do niego dolaczony i nic... nie chce tak jakby ani wykryc mi fona ani fon nie moze wykryc tego urzadzenia!! Poradzcie cos;) Pozdrv! @edit: poradzilem sobie;) juz smiga!! |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:29. |