![]() |
Dla tych ,ktorzy chca wiecej filmikow to prosze link: :)
http://www.tomshardware.pl/site/videos/index.html |
Cytat:
co rowna sie z powrotem do halasu, ktory mam nadzieje nie bedzie tak bardzo przeszkadzal przy zastosowaniu duzego radiatora na CPU :(.. co do sprzedazy - fakt, bedzie taka mozliwosc i po bardzo niskiej cenie :) chlodnica kadetta (jesli siedzisz w WC to wiesz, ze b. dobra), blok na CPU to spider extreme i dodatkowo na MOBO (nieuzywany - lezy w szafce, nieznanej mi firmy(?)), nowe weze tez gdzies byly, pompka aquael 650l/h.. ale o szczegolach pozwol, ze porozmawiamy w maju :D pozdro ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
obejRZec warto :)
chociaz montaz WC jest tak intuicyjnie prosty, ze zadnych filmikow nie trzeba ogladac (jesli znasz teorie i sposob dzialania) :) moje chodzi juz prawie rok i na szczescie przeciekow ani innych problemow nie bylo :D w maju wracam do wiatraczkow :( pozdro ;) |
koles wprowadza ludzi w blad - zawsze dolny konektor powienien byc dolotowy aby uniknac powstawania kieszeni powietrza w elementach chlodzacych - na filmie natomiast osobnik pospina raz tak raz siak :P
|
Water cooling
Dla tych ,ktorzy interesuja sie chlodzeniem wodnym komputera. Filmik ma 17MB a warto go obejzec :)
water cooling |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:40. |