![]() |
ale to by bylo tak:
vista x32 listopad 2006 vista x64 listopad 2008? itd wiec dobrze, ze beda w jednym czasie |
Pokusiłem się o zainstalowanie viśty na moim sprzęcie: dureń 1600, 768 mb ramu, dysk 80gb [co prawda 5400 :/] grafa Ati Radeon 9250 256/128. Prawdę mówiąc nie powaliło mnie to na kolana. Instalacja poszła w sumie gładko, ale w momencie, gdy musiałem określić kraj, klawiature, a potem konto to miałem zawieche systemu. Za drugim razem poszło w sumie chociaż miałem wątpliwości, że znowu się zawiesi. Owszem ładnie on wygląda jednak nie miałem przeźroczystości okienek [pewnie mam za słabą kartę]. Przyznam, że tylko po to chciałem zainstalować winde :D
Co do XGLa to nieźle się prezentuje. Ciekawe czy naprawdę ma takie niskie wymagania jakie podają na stronce. Zobaczymy... Co do samego aero to zasysnąłem kiedyś iso o nazwie en_avalon_indigo_redist_beta1_RC.iso pod sp2 rzekomo można było ujrzeć próbkę możliwości aero, tylko ciekawe jak to zrobić, bo sama instalka nie wystarcza. Co do m$ to się nie dziwie czasami dlaczego są ich oprogramowaniu dziury: pracują nad office 2007, vistą x32, vistą x64, jakimś innym oprogramowaniem M$. Wiem, że w sumie Microsoft nie jest małą firmą, ale czy czasami nie mogli by się skupić na jednej rzeczy i kazać nam poczekać na naprawdę finalny produkt ? |
Cytat:
sprawdzales ze na win trwa tyle samo? nie, nie jestm maniakiem windowsa, ale mac i linux tez nie sa jakimis cudownymi systemami co do tej pani to nie skomentuje - zalosna wypowiedz |
dziwne bo u mnie zabieral tylko 300 od samego startu
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ktos mi moze wytlumaczyć dalczego MAC jest taki drogi ?
http://allegro.pl/item88951100_g4_su...er_mac_g4.html |
Cytat:
"Kto jest na tyle glupi zeby odpalac niezidentyfikowane pliki i podawac na lewo i prawo hasla admina.... poza kilkoma pokoleniami userow Windows" |
Cytat:
co do bezpieczenstwa macosa: http://winbeta.org/comments.php?catid=1&id=3928 |
Ilość załączników: 1
Cytat:
W Windows'ie XP jest już to od dawna ;) No może tylko się gorzej prezentuje... |
czytalem arta ze analitycy przewiduja ze po wyjsciu visty gry na DX 9 i win XP beda wychodzic jeszcze przez 2 - 3 lata potem przejda na DX10 czy WGF1 czy jak to tam beda zwali i na Viste - w ciagu tych 2 - 3 lat zdaze przesiasc sie na maczka :P
|
Cytat:
|
przybylo, pobylo (3 godziny) i sobie poszlo. brrr
|
Ilość załączników: 1
network tez niezle :taktak:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:41. |