![]() |
Taaak, To Nero 7 takie sygnały daje... ja otwieram CD a tam pusto. Ciągle coś nowego :D
Nie wiem już, gdzieś czytałem o nagrywarkach z prędkościami 1x-4x może ja mam taką musze tego tekstu poszukać, tam był link do sprawdzania tego.. |
Cytat:
A to już zagwozdka ,że bez dwóch :piwo: nie do rozgryzienia :D . |
Przepraszam za pośpiech, po restarcie mam 4 ok.
Dzięki wszystkim Ale nadal nic nie nagrywa chociaż Nero nagrał wszystko z powodzeniem prędkość 10x (1500kb/s) Pozdrawiam |
Zrobiłem instaaspi Nagrały się, ale na dole ASPI mam inny komunikat niż w instrukcji tzn. "ASPI is properly installed, but one of the helper drivers has failed to initialize (0xE3). Tu mam boba, co zrobić żeby 4 były ok? Który odpowiada za taki opis?
|
Dzięki @Don naczytałem się trochę, zobaczę co uda mi się zrobić, ale @Ed hunter napisał "zasada jest taka: co obejrzysz to skopiujesz" ja obejrzałem, także powinno się nagrać:)
|
@Artures - Madagaskar lub Madagascar w wyszukiwarkę forum wpisany, możliwe,że przybliży Cię do rozwiązania problemu :idea:
|
Film "Madagascar" z dubbingiem. Obiąłem go na końcu, dźwięk ustawiłem VDub. W pliku avi jest ok po po nagraniu przez Nero znowu przyspieszył :)
Zaraz spróbuję zrobić instaaspi - dzięki |
Powinienes zrobic instaaspi i nie w wierszu dosa bo windows xp pracuje na jadrze NT tak jak windows 2000 i tam praktycznie nie ma dosa
Sprobuj nagrywac na innej plycie np Verbatim czy TDK Cytat:
|
Witam i Dziękuję
Sprawdzałem ASPI i we wszyskich 4 mam N/A menedżer sterowników powiedział że wszyskie są ok i się przestraszyłem. Zrobiłem(chciałem zrobić) Backup DumpASPI 1.7 i wszystkie 4 "file does not exist". W wierszu poleceń DOS'a na górze napisał Win NT or 2000 detected, ja mam XP, czy to ma znaczenie? Jeśli tak to jakie? Czy mam szukać sterowników ASPI i je wgrać żeby było "file does exist"? Płytka na której nie nagrywa CD-RW 'EMTEC' 4x-10x tylko tą mam RW... Na CD-R nagrywa. Do Nero 6 wrócę 2-marca, ale tam brakowało sterowników do filmu chćiałbym film nagrać przed końcem Trial'a. A CD-R już dużo zmarnowałem bo dżwięk ucieka i chcę sprawdzić na właśnie RW :) Dziękuję za podpowiedzi Pozdrawiam |
Moze bys powiedzial cos wiecej, jasnowidzow tu nie mamy, na jakiej plycie probujesz nagrywac, probowales na innych plytach ?
Wroc do wersji 6 moze tam bedzie nagrywal, standardowo zainstaluj aspi i wlacz DMA |
Nie nagrywa cd/rw
Witam
Nie mogę nic nagrać na cd/rw. Cdr nagrywa. Mam win xp i nero7 Trial'a nagrywark combo QSI cdrw/dvd SBW242B taki napis znalazłem w menedżer urządzeń... Proszę o pomoc za odp. dziękuję Pozdrawiam |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:13. |