![]() |
mam problem z mp3
więc mam taki problem że ona nie działa pobierze sie w mig i nie chodzi :( niby zajmuje te 5 MB ale i tak ne działa zła kompresja ? brak kodeka ? moze pluginu ? wiecie mozę coś na ten temat ?
|
Cytat:
|
FatAlber zawsze pisze tak że cieżko zrozumieć, chyba chodzi o dzwonek do fona :fiu:
|
Witam !
Cytat:
Mi to wygląda na uszkodzony plik - próbowałeś pobrać jeszcze raz ?? Pozdrawiam ro29 |
Cytat:
|
nie dzwonek !!! ściagam piosenke mp3 z emula i mi nie chodzi (mimo iż zajmuje 5 mb jak zwykła piosenka ) to nie chodzi , w winapmnie jest nazwa i nie ma czasu podanego i tą pisoenke sciągałęm 11 razy i jeszcze kilka sie sciąga żadna nie działa
|
Cytat:
|
Cytat:
@Fa - Piosenka prawdopodobnie uszkodzona, sprawdz czy twoj odtwarzacz zachowuje się tak samo na innych piosenkach/plikach muzycznych |
Prawdopodobnie jest to pusty plik i dlatego szybko się pobiera.
Tylko że albo na początku posiada TAG ID3v2 z tytółem albo na końcu TAG ID3v1. i przez to tytuł jest pokazywany w playerkach ale nie posiada żadnego dźwięku |
Cytat:
|
Cytat:
FatAlbert - ściągnij to z innego źródła ;) |
Cytat:
@ FatAlbert Sprawdź to, co napisałem wyżej. |
Cytat:
|
wiec tak piosenke juz mam i jak @arnold napisał to chyba prawda. Pisoenka to była Nelly - grillz a w odtwaraczach też nie odpala :)
|
Witam !
Cytat:
Pozdrawiam ro29 |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:30. |